Actualitat

El català torna a 'Operación Triunfo' amb «Escriurem» de Miki Núñez

La menorquina Chiara Oliver i el basc Martin Urrutia van interpretar la versió del tema amb Izaro

L'egarenc va aparèixer per sorpresa a la gala 8 del talent musical

| 23/01/2024 a les 11:00h

Miki Núñez a la Gala 8 d'OT 2023
Miki Núñez a la Gala 8 d'OT 2023 | Prime Video
Fa 5 anys Miki Núñez feia història a Operación Triunfo en cantar per primera vegada en català en una gala en directe. Ho va fer amb “Una lluna a l’aigua”, de Txarango. Un lustre després, en la nova edició d’OT, han portat per segona vegada el català a l’escenari, precisament, amb una de les seves cançons, “Escriurem”, en la versió amb Izaro. La cançó, un dels temes més personals de l'egarenc i un dels lemes de la pandèmia, va ser interpretada ahir per la menorquina-anglesa Chiara Oliver i el basc Martin Urrutia en la gala 8 del talent musical. 


En acabar l'actuació, Miki Núñez va aparèixer per sorpresa a la gala, entre les llàgrimes dels presents al plató. L'egarenc va explicar que no es volia perdre l'actuació en directe i va aprofitar per agrair als dos concursants la feina feta i la seva implicació amb la cançó. Durant la setmana, el mateix Miki Núñez ja s’havia fet ressò d’aquesta actuació amb un vídeo que va penjar a xarxes socials on se’l veia emocionat mirant els assajos del seu tema.

No és la primera vegada que l'egarenc visita aquesta edició d'OT. Fa un mes el cantant va anar a l'acadèmia del programa, on va aprofitar per cantar “Escriurem” a petició dels mateixos concursants, que també el van acompanyar a les veus. Poc s'imaginava aleshores Miki Núñez que, un mes després de la seva visita, veuria com dos d’aquells concursants interpretarien aquesta mateixa cançó al programa. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Operación Triunfo, Miki Núñez, escriurem

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.