Festivals

Arrenca la 3a edició del cicle Feedback a la Fabra i Coats

El cicle presenta una programació variada amb artistes de diverses disciplines que han estat residents a Fabrica i Coats: Fàbrica de Creació

Les actuacions comencen el 31 de gener i s'allargaran fins al 7 de març

| 29/01/2024 a les 12:00h

Julio César Palacio amb l'espectacle 'Bio Data-X'
Julio César Palacio amb l'espectacle 'Bio Data-X'
El cicle Feedback 2024 s'inaugurarà el dimecres 31 de gener i finalitzarà el dijous 7 de març. Aquesta edició mostrarà els projectes de 14 creadors de diverses disciplines artístiques residents a la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació i repartits en set sessions que estaran dinamitzades per un presentador o periodista.

El 7 de febrer s'hi podrà veure l'artista i compositor veneçolà Julio César Palacio, amb el seu nou projecte musical Bio Data-X, que convidarà l'espectador a escoltar els sons ocults de la natura i els paisatges sonors. Aquell mateix dia també s'hi podrà veure l'espectacle de dansa Navaja, de laSADCUM. El projecte S!NCRO presentarà, el 6 de març, PROTOT!P, un treball d'immersió sonora i visual a partir de la improvisació i l'experimentació, i que compartirà sessió amb Ayün, de la companyia Lunàtica Teatre. L'últim dia del cicle, el 7 de març, el compositor i percussionista saragossà Luis Tabuenca mostrarà el projecte Naturstudium III, una composició de 60 minuts per a escultures sonores Baschet, que entrarà en diàleg amb Radicalmente vivas, d'Úrsula San Cristóbal.

Així mateix, al Feedback 2024 s'hi podrà veure també la performance Kaosgroc: L'autòpsia Sacrée, de la companyia de dansa Silvia Batet (31/01); la perfomance col·lectiva Putreficción, de La Sala de Escritores, i l'obra teatral Kenòpsia, de Las Calatrava (14/02); l'espectacle de dansa 360º, de Raquel Gualtero i l'espectacle Construcción abstracta PDF, de Verde Lima (13/03); la dansa de Mabel Olea a Cut One's Teeth, i la instal·lació immersiva Clarianes de Biopoètica, de Colectivo Parapente (27/03). 
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Fabra i Coats, Julio César Palacio, S!NCRO, Luis Tabuenca, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.