Festivals

El BarnaSants 2024 comptarà amb Renaldo & Clara, Clara Peya, Cesk Freixas i Borja Penalba, entre altres

El cicle barceloní començarà el 26 de gener i s'allargarà fins al 19 de maig

| 24/01/2024 a les 16:30h

Renaldo & Clara a la sala Apolo de Barcelona (18.01.2024)
Renaldo & Clara a la sala Apolo de Barcelona (18.01.2024) | Juan Miguel Morales
El BarnaSants 2024 oferirà una programació extensa entre els mesos de gener i maig repartida entre diverses sales de Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat, Viladecans, Figueres o Mataró. Entre els artistes programats destaquen els noms de Cesk FreixasMarc ParrotRenaldo & ClaraClara Peya, Borja Penalba Tomeu Penya, entre altres. La inauguració del BarnaSants d'enguany anirà a càrrec de Les Kol·lontai, que presentaran el divendres 26 de gener a les 20h al Teatre Joventut de L'Hospitalet el seu nou espectacle.

Durant l'última setmana de gener i tot el mes de febrer, a més de Les Kol·lontai, al BarnaSants hi actuaran artistes com el penedesenc Cesk Freixas, que el 4 de febrer iniciarà la seva gira de celebració dels 20 anys de carrera amb una nova posada en escena al Teatre Joventut de L'Hospitalet. També el guitarrista valencià Borja Penalba, que arribarà el 29 de febrera la sala Paral·lel 62 amb el seu primer treball en solitari, Giròvag (2023). Així mateix, s'hi podran veure, entre d'altres, Joanjo Bosk el 28 de gener, Èric Vinaixa el 2 de febrer, Bep Marquès el dia 9; Raquel Lúa l'11 de febrer; Oller i Guerra, el 16, Carles Dénia el dia 18; Alba Careta i Henrio el 21, i Carola Ortiz Ivette Nadal el 23 de febrer. 

La programació del mes de març començarà el dia 1 amb la barcelonina Kris Tena dins del Cicle Amazones al Centre Cultural Albareda, i amb el barceloní Marc Parrot al Teatre Joventut de L'Hospitalet. Parrot portarà al festival el projecte Turisme per a la memòria (U98 Music, 2024), que recorre els seus 30 anys de carrera, amb un nou espectacle i artistes convidats. El BarnaSants continuarà amb artistes com Renaldo & Clara (Premi Enderrock 2024 de la Crítica a Millor disc de l'any), el 10 de març a l'Auditori Maria Rosa Joncosa de Vilafranca del Penedès, i Clara Peya (Premi Enderrock 2024 de la Crítica a Millor disc de cançó d'autor, ex aequo) el 17 de març al Teatre Joventut de L'Hospitalet. També hi actuaran Sandra Bautista el 2 de març, Magalí Sare i Manel Fortià el dia 7, Alidé Sans Carmen París el dia 10, Miquel Gil el 15 de març, Cris Juanico el dia 22 i Roger Padrós, Paula Valls Maio el 23 de març, entre d'altres.

A l'abril, el cantautor de Torrent Pau Alabajos presentarà, el dia 10 a la sala Luz de Gas, un espectacle en què musica poemes de Vicent Andrés Estellés, en commemoració del centenari del naixement del poeta. La cantant d'Oliva La Maria, per la seva banda, arribarà amb el seu debut, L'Assumpció (Propaganda pel Fet!, 2023) a l'Auditori de Barcelona el dia 21. També hi actuaran, entre d'altres, Berta Sala el 25 d'abril, Aina Koda el dia 26 i Andreu Valor Lia Sampai el 28 d'abril. 

El festival BarnaSants conclourà el mes de maig. La programació d'aquest mes arrencarà amb el barceloní Pi De La Serra, que oferirà els temes del seu darrer disc, Cançons de combat (Temps Record, 2020), el dia 1 a La Cate de Figueres. També destaquen artistes com el mallorquí Tomeu Penya, que presentarà noves cançons el dia 9 a la sala Luz de Gas, i Toti Soler i Gemma Humet, que posen veu i guitarra a diversos poetes en un espectacle anomenat Petita festa que es podrà veure el dia 17, també a Luz de Gas. Per acabar, entre d'altres, hi haurà el trio catalanomadrileny Faneka el 12 maig, Eduard Iniesta el dia 15, Gessamí Boada el dia 16 i Ismael Serrano, que tancarà la programació del BarnaSants el 19 de maig a la sala Gran Atrium de Viladecans. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, BarnaSants, Cesk Freixas, Marc Parrot, Renaldo & Clara, Clara Peya, Tomeu Penya, Kol·lontai

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.