Festivals

El Festival Saó de Bellvís s'estrena amb Renaldo & Clara, Cesk Freixas i Meritxell Neddermann

La primera edició del festival arrencarà el 2 de març i s'allargarà fins al 20 d'abril

La programació es completa amb els concerts de Selva Nua i Escorça

| 30/01/2024 a les 16:00h

Renaldo & Clara en directe
Renaldo & Clara en directe | Juan Miguel Morales
La primera edició del Festival Saó se celebrarà entre el 2 de març i el 20 d'abril a Bellvís (Lleida). La programació compta amb cinc actuacions d'artistes catalans de renom, la meitat dels quals són grups de les comarques de Ponent, com és el cas de Renaldo & ClaraSelva Nua i Escorça. Tots els concerts seran en petit format i tindran lloc al Casal Cultural Sebastià Serrano.

El festival arrencarà el dia 2 de març amb la proposta lleidatana Selva Nua, que fa uns mesos va publicar "Per defecte", el primer senzill després de l'estrena del seu àlbum debut, Momentani (Bankrobber, 2022). El 16 de març hi actuarà el cantautor penedesenc Cesk Freixas, que es troba en plena gira de celebració dels 20 anys de carrera abans d'acomiadar-se temporalment dels escenaris.

El 6 d'abril s'hi podrà veure la cantant i pianista Meritxell Nedderman, que presentarà el seu últim àlbum, Suelta (Halley Records, 2023). La vilassarenca deixarà pas, el dia 13, al grup lleidatà Renaldo & Clara, guanyador del Premi Enderrock 2024 de la Crítica a Millor disc de l'any per La boca aigua (Discmedi, 2023). El programa conclourà amb l'actuació del duet acústic Escorça, també lleidatà i amb un integrant de Bellvís, el dia 20 d'abril. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festivals, renaldo & clara, Selva Nua, Cesc Freixas, Meritxell Neddermann, escorça

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.