Festivals

El Recòndit s'estén pel Pla de l'Estany amb Xavi Sarrià, La Ludwig Band i Marina Rossell

El cicle se celebrarà del 23 de març al 20 de juliol a diferents poblacions del Pla de l'Estany

Judit Neddermann, Andrea i Carla Motis, Ferran Palau i Renaldo & Clara són alguns dels altres noms del cicle

| 13/02/2024 a les 20:00h

El Recòndit en l'edició de l'any passat
El Recòndit en l'edició de l'any passat | Xevi Planas
Aquest vespre s'ha presentat la quarta edició del festival Recòndit, que portarà un any més música en directe a les poblacions més petites del Pla de l'Estany. Xavi Sarrià,
La Ludwig Band, Judit Neddermann, Marina Rossell, Andrea Motis o Ferran Palau són algunes de les propostes més destacades del cicle, que arrencarà el 23 de març i acabarà el 20 de juliol. Un dels grans trets distintius del festival és la seva sostenibilitat energètica. D'aquesta manera, tant la sonorització com la il·luminació dels concerts es durà a terme amb plaques solar i acumuladors d'energia. 

El tret de sortida del Recòndit el donarà Cesk Freixas a Serinyà el 23 de març, qui celebra 20 anys de carrera i ha anunciat que s'acomiadarà indefinidament l'any vinent. Abans, també hi actuarà la cantant mataronina Gessamí Boada. L'abril començarà amb el concert acústic de Renaldo & Clara (7 d'abril, Esponella), recentment guardonada amb el Premi Enderrock 2024 al millor disc de l'any per la crítica; seguirà amb el duet Joan Garriga & Madjid Fahem (14 d'abril, Crespià), i acabarà amb l'actuació de Judit Neddermann el 26 d'abril a Camós.

De cara al maig, hi haurà un dels concerts més singulars de tota la programació. El duet format per Zahara i Martí Perarnau IV, _juno, oferirà el que per ara és l'únic concert confirmat a Catalunya. Aquell mateix mes, també faran parada al Pla de l'Estany Andrea Motis & Carla Motis Dúo (18 de maig, Vilademuls); l'excantant d'Obrint Pas Xavi Sarrià (24 de maig, Sant Miquel de Campmajor), que a finals d'any començarà una aturada indefinida; Marina Rossell (26 de maig, Palol de Revardit). Per últim, tancarà el mes La Ludwig Band i Reïna el dia 31 a Crespià.

El cicle seguirà amb més concerts com el de Ferran Palau i Azul a Esponellà el 8 de juny i el del barceloní Mama Dousha el 16 del mateix mes a Sant Miquel de Campmajor. Ja en ple estiu, el cicle arribarà a la seva recta final amb les actuacions de Sara Roy a Camós el 5 de juliol; la d'Enric Montefusco el 12 de juliol a Vilademuls; la de Roger Padrós l'endemà; la de Guillem Roma i Olga Zoet a Sant Miquel de Campmajor el 19 de juliol, i, finalment, tancarà aquesta quarta edició la terrassenca Gemma Humet (20 de juliol, Palol de Revardit). 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, recòndit, pla de l'estany, festivals, Xavi Sarrià, La Ludwig Band, Marina Rossell, La Tornada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.