Festivals

Triquell i Les que Faltaband donaran el tret de sortida a l'Ítaca 2024

El festival celebrarà un concert inaugural gratuït el 30 de març a l'Escala

El gruix de la programació del festival es concentrarà el 22 i 23 de juny amb artistes com The Tyets, Mushka, Julieta, La Ludwig Band o Cala Vento

| 06/02/2024 a les 19:00h

Triquell en directe
Triquell en directe | Vicens Tomàs
El festival Ítaca ha desvelat avui el concert inaugural de la seva edició de 2024: La Santa Gresca. El 30 de març a la Platja de Riells de l'Escala, es donarà el tret de sortida al festival amb un concert gratuït que arrencarà a les 21:30 h i comptarà amb el cantant vallesà Triquell, la banda de versions Les Que Faltaband i Ryna DJ.

Més enllà de La Santa Gresca, el gran gruix de la programació de l'Ítaca es concentrarà el 22 i el 23 de juny a la platja Gran de l'Estartit. El primer dia s'hi podran veure artistes com La Ludwig Band, Cala Vento, Arde Bogotá i també repetirà Ryna DJ, a més d'un artista pendent de confirmar. Per altra banda, la revetlla de Sant Joan tindrà a tres dels artistes que han irromput amb més força en el darrer any en l'escena catalana: The Tyets, Mushka i Julieta. Així mateix, també hi actuarà el grup empordanès de pop-fusió Classe B i DJ Trapella.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, triquell, les que faltaband, festivals, Ítaca, Ítaca 2024

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.