Actualitat

El Desconcert d'iCat gira amb Mama Dousha, Llum, La Ludwig Band i Roba Estesa, entre altres

L'emblemàtic concert de l'emissora ha tornat a ampliar-se a un cicle itinerant amb quatre dates

| 19/02/2024 a les 11:30h

Imatge il·lustrativa
F. Xavier Mercadé
El Desconcert d'iCat és ja una cita emblemàtica que anualment fa dialogar obres de diferents artistes sobre l'escenari. L'any passat, l'emissora va decidir ampliar-lo i fer-ne un cicle, i no un sol concert, i enguany repeteix l'aposta amb quatre dates. La primera va ser el passat 26 de gener a la sala Clandestina de Manresa, i la següent el pròxim 23 de febrer a la sala Zero de Tarragona.

Aquest divendres, doncs, el Desconcert itinerant d'iCat arribarà a Tarragona on, a la sala Zero hi actuaran les artistes Roba EstesaFadesOKDWLlum i DJ Trapella, fent dialogar els seus diferents projectes. La següent cita posarà en joc la proposta de Mama Dousha i Joan Garriga (exLa Troba Kung-Fu) –que col·laboren ja en el darrer disc del barceloní ("L'amor no està de moda")– a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols. El 19 d'abril se celebrarà la darrera cita itinerant a la sala Guiu de la Seu d'Urgell, amb el sextet La Ludwig Band i la cantautora Alidé Sans.

El cicle va arrencar ja el 26 de gener, amb una inauguració amb set artistes a Manresa –Maria Hein, dani6ix i Izzkid, Pol Bordas, Yung Rajola, Ariox, Ven'nus i DJ Trapella–, i que ja es pot recuperar a la plataforma 3Cat.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, iCat, Desconcert, Llum, La Ludwig Band, Roba Estesa, Mama Dousha, actutalitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.