Llistes

Quines han estat les cançons més radiades d'aquest febrer?

«Els teus ulls» d'Alfred García encapçala la llista, seguida de «Vull estar amb tu» d'Els Catarres amb Zoo i Stay Homas, i «Rikiti» de Mama Dousha

El TOP30 comprèn les cançons en català més escoltades a les ràdios entre el 12 de gener i el 8 de febrer

| 26/02/2024 a les 13:30h

Alfred García al videoclip de «Els teus ulls»
Alfred García al videoclip de «Els teus ulls»
L'Associació de Productors i Editors Fonogràfics Catalans (Apecat) impulsa un rànquing mensual amb els trenta temes que més sonen a les emissores catalanes. A través de Bmat, empresa líder en seguiment de ràdios i televisions, es presenta cada mes una llista amb les cançons més radiades en català.

“Els teus ulls” d’Alfred García, exconcursant d’Operación Triunfo, encapçala el rànquing d’aquest febrer. La segueixen la nova versió de “Vull estar amb tu” d'Els Catarres amb Zoo i Stay Homas, i “Rikiti” de Mama Dousha, que pugen un lloc a la llista respecte al mes passat. A més, en el TOP5 també es troben "Digue'm" de Roger Padrós, que escala tres posicions i se situa en el quart lloc, i “Tornem a casa” de The Tyets, que manté la cinquena posició. 

Paral·lelament, “Tornar” de La Fúmiga manté el sisè lloc a la llista, seguida de “4 kissus” de Figa Flawas, que entra al rànquing per primer cop, i “Xinu Xanu” de Stay Homas, que manté la vuitena posició. “Diabla” de Figa Flawas escala una posició i “Lokura” de Julieta tanca el TOP10 després de pujar tres posicions. Completen el TOP15 “Plastic” de Triquell i Scotty DK, que entra a la llista en onzena posició; “Tikitaka” d’IZZkid i Dani6ix, que s’estrena en dotzè lloc; “Ballant sota la lluna” de Sara Roy; “L’amor no està de moda” de Mama Dousha; i “Todito toh” de Porto Bello, que entra a la llista en quinzena posició. 

A més de les esmentades, també s'han incorporat en el TOP30 com “A200” i “Massstimas” d’Edu Esteve i “Tota la vida” d’Iglú, i retornen al TOP30 “Tothom es separa” d'Els Amics de les Arts i “Jo mai mai” de Joan Dausà. En el còmput total, els artistes que han aconseguit col·locar més temes al TOP30 són The Tyets i Figa Flawas, amb tres cançons pròpies cadascun, i Mama DoushaEls CatarresEdu Esteve i Triquell amb dues. Quant a gènere, les dones o propostes mixtes representen un 16,7% del total, col·locant 5 cançons en el TOP30: “Lokura” de Julieta, “Ballant sota la lluna” de Sara Roy, “Vull estar amb tu” d'Els Catarres i "M'enxixo" de Scorpio, a més de la col·laboració de Mushka al "Diabla" de Figa Flawas.

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, bmat, apecat, llistes, Actualitat, Alfred García, Mama Dousha, Els Catarres, The Tyets, Figa Flawas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.