festivals

La FiM Vila-seca bat rècords d’inscripcions per a la 20a edició

Més de 700 grups i artistes han participat a la convocatòria artística d’enguany

La fira de música emergent i familiar de Vila-seca se celebrarà del 16 al 19 de maig

| 26/02/2024 a les 16:00h

Sara Terraza a la FiM 2023
Sara Terraza a la FiM 2023
El passat mes d’octubre es va tancar la convocatòria artística per a la 20a edició de la FiM Vila-seca. S’hi van presentar 731 propostes, i un total de 2.800 músics, xifra que ha batut els rècords d’inscripcions a la fira de música emergent i familiar en aquestes dues dècades. D’aquests, un 85% de les propostes són emergents, i un 15%, familiars.

Aquest pròxim mes de març es farà pública la programació artística de què gaudirà la fira entre el 16 i el 19 de maig. Segons assegura l’organització, valorarà per a la selecció final l’emergència de les propostes, la qualitat artística, l’originalitat, el caràcter inèdit del projecte, i la projecció que hi pot aportar la FiM. Així mateix, es tindrà en compte la diversitat del cartell complet, en termes d’estil, format, equilibri territorial i gènere. 

L’encarregat de confeccionar la programació és Martí Marfà, director artístic de la FiM des que es va reprendre la seva activitat el 2021, després de 5 anys sense celebrar-se. Marfà, a més, comptarà amb l’assessorament de Marta Mei –pel que fa a la música emergent– i Violeta Amargant –quan a música per a públic familiar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, fim, FiM, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.