Festivals

El Festivalot reunirà Miki Núñez, Stay Homas i Figa Flawas

El festival de música per a públic familiar se celebrarà l'1 i 2 de juny a l'Auditori de Girona

També actuaran Soul&Funk i El Monstre de Colors

| 18/03/2024 a les 18:00h

Miki Núñez en directe l'any passat
Miki Núñez en directe l'any passat | Artur Gavaldà
El Festivalot tornarà a reunir un any més el públic familiar gironí a l'Auditori de Girona entre l'1 i el 2 de juny. El cartell del festival l'encapçalen Miki Núñez, Stay Homas i Figa Flawas i es completarà amb Soul&Funk i El Monstre de Colors

L'1 de juny, el Festivalot arrencarà amb Soul&Funk, que oferirà un viatge per la història de la música negra amb un repertori adaptat als més menuts en dos passis, a les 10:15h i a les 15h. El gran plat estrella del dia, però, serà el cantant terrassenc Miki Núñez, que en dos passis a les 16:30 i 18:30, repassarà les cançons del tercer disc 121 (Música Global, 2023) —premiat el dijous passat amb el Premi Enderrock 2024 al millor disc en llengua no catalana per votació popular—.

L'endemà, la primera actuació serà la d'Stay Homas a les 10h i 12:30h. Abans de la seva aturada prevista per a principis de 2025, el trio barceloní oferirà el bo i millor dels hits pandèmics i dels èxits del segon disc Homas (Halley Records, 2023). De forma simultània a la sala de cambra de l'auditori gironí, el Monstre de Colors actuarà en dues tandes a les 11h i 12:15h per a presentar l'espectacle del mateix nom, que compta amb música de Joan Colomo. Finalment, Figa Flawas oferirà tant en directe el flamant segon disc La calçotada (Halley Records, 2024) a les 17h com a les 18:15h.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivalot, festivals, Miki Núñez, Figa Flawas, Stay Homas, Soul&Funk, El monstre de colors

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.