Festivals

El Portalblau presenta el seu cartell amb Figa Flawas, Mama Dousha i Andrea Motis

El Festival se celebra del 18 de març al 8 de setembre

Noms com Ginestà, Meritxell Neddermann o Mishima se sumen als ja confirmats Sopa de Cabra i Guillem Gisbert

| 13/03/2024 a les 14:00h

El festival Portalblau en una edició passada
El festival Portalblau en una edició passada | Sergi Paramès | Portalblau
El festival Portalblau ha anunciat aquest migdia el cartell per a la seva edició d'enguany. El festival se celebrarà del 18 de març al 8 de setembre a L'Escala i incorpora noms com Figa Flawas, Mama Dousha, Andrea Motis, Mishima, Meritxell Neddermann o Ju, que se sumen als artistes ja confirmats fins ara: Sopa de Cabra i Guillem Gisbert. A més, l'oferta del festival arnià com en edicions anteriors més enllà de la música amb diverses conferències i exposicions artístiques i culturals.

Els primers concerts del certamen arribarà el 29 de juny a L'Alfolí de la Sal amb la cantant de folk de Valldemossa Júlia Colom, que presentarà el disc Miramar (Premi Enderrock de la Música Balear 2023 al millor disc de l'any per la crítica). Ja al juliol, el dia 5 al mateix espai, la soprano siriana Aseel Massoud presentarà un espectacle que portarà l'oient per diferents ribes del Mediterrani.

El 12 de juliol, la cantant osonenca Ju presentarà a L'Alfolí de la Sal el seu nou disc Venus (Fan`àtik, 2024), previst per a la primavera. El dia 26 del mateix mes, l'igualadí Enric Verdaguer 'Henrio' passarà pel Jardí del Clos del Pastor per a presentar el darrer disc Somewhere, Sometimes (Vida Records, 2023). En els dos dies següents, també passaran pel mateix jardí la maresmenca Meritxell Neddermann, que oferirà un llarg tast del segon disc Suelta (Halley Records, 2023), i el cantautor de Torrent Pau Alabajos, amb un espectacle dedicat a la poesia de Vicent Andrés Estellés: La Paraula Viva i Amarga.

L'agost continuarà amb més música a l'Escala amb concerts com el de Ginestà, que omplirà el 2 d'agost el Mar d'en Manassa amb les cançons del nou treball Vida meva (Halley Records, 2024). L'endemà al mateix espai, serà el torn de Mishima, i el dia 4, la jazzwoman Mayte Martín presentarà el nou projecte Tatuajes. Els concerts també arribaran al Fòrum Romà d'Empúries amb el concert de Sopa de Cabra el 8 d'agost, i la presentació del nou disc Ànima (PAM Records, 2024) i el doble concert de Figa Flawas i Mama Dousha, que també presentaran nous discos. Finalment, també actuarà al Fòrum Romà d'Empúries Andrea Motis, en format de trio (10 d'agost), i Guillem Gisbert, (11 d'agost).

Més enllà de la música, el festival Portalblau, també té programades altres activitats culturals i artístiques, com la conferència sobre Cultura i Transformació Social (6 de juliol), la de Patrimoni i Turisme (13 de juliol) Identitat i Metamorfosis en l'Art (14 de juliol), la representació de l'obra performàtica Love For Free (6 de juliol) o l'exposició fotogràfica MedFoto 2024.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Portalblau, Figa Flawas, Mama Dousha, Andrea Motis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.