Festivals

El Festival Ítaca presenta el cartell complet amb The Tyets, Sílvia Pérez Cruz i Clara Peya

El festival empordanès se celebra del 30 al març al 7 de juliol amb 17 actuacions

 Arde Bogotá, Julieta, Mushka i Cala Vento són alguns dels altres artistes destacats

| 18/03/2024 a les 16:45h

The Tyets al Festival Ítaca el 2022
The Tyets al Festival Ítaca el 2022 | Xènia Gasull
El festival Ítaca ha presentat avui la programació completa de la seva edició d'enguany. Del 30 de març al 7 de juliol, el certamen acollirà fins a 17 d'actuacions ben diferents com The Tyets, Sílvia Pérez Cruz, Clara PeyaArde Bogotá, Julieta, Mushka i Cala Vento, entre altres.

L'Ítaca donarà el tret de sortida el 30 de març a la Platja de Riells de l'Escala amb la Santa Gresca, el concert inaugural del festival que enguany comptarà amb Triquell, Les Que Faltaband i Ryna DJ. L'activitat musical no es reprendrà fins al juny amb el concert de Maria Jaume a Gualta el 8 de juny, en què presentarà el tercer disc Nostàlgia Airlines (BankRobber, 2024). El cap de setmana següent, el dia 15, arribarà a Corçà la guanyadora de la segona edició d'Eufòria, Jim. A més, però, no ho farà sola, ja que comptarà amb les col·laboracions d'alguns dels seus companys al programa.

El gran gruix de la programació arribarà el cap de setmana de la revetlla de Sant Joan a l'Estartit. El dia 22, el grup de Cartagena Arde Bogotá encapçalarà el cartell acompanyats de les madrilenyes Marlena, els empordanesos Cala Vento i el quintet barceloní La Ludwig Band. L'endemà, el somni català encapçalat per The Tyets, Julieta i Mushka serà el gran reclam musical de la revetlla de Sant Joan a l'Estartit. A més, la nit més llarga de l'any també comptarà amb el grup de Torroella de Montgrí Classe B i la maresmenca DJ Trapella.

Finalment, tancaran el festival Clara Peya, que presentarà el darrer disc Corsé (Vida Records, 2023) el 29 de juny a La Pera, i Sílvia Pérez Cruz, que clourà el festival a l'escenari d'havaneres de Calella de Palafrugell el 7 de juliol.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, ítaca, festival Ítaca, festivals, The Tyets, Sílvia Pérez Cruz, Clara Peya, Arde Bogotá, Julieta, Mushka, Cala Vento

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.