festivals

Lluís Llach i The Tyets cantaran junts al desè aniversari del CanetRock

Per celebrar els 10 anys del festival, el 6 de juliol s'estrenarà La Banda CanetRock, amb més de 30 artistes

Aquesta multiformació, a més d'amb Llach i The Tyets, també comptarà amb Buhos i Miki Núñez, Lluís Gavaldà, Gosssos, Lildami, Figa Flawas, 31FAM, Els Catarres, La Fúmiga, Ginestà, Suu, Doctor Prats, Pau Lobo i La Companyia Elèctrica Dharma

| 12/03/2024 a les 10:00h

The Tyets amb Lluís Llach
The Tyets amb Lluís Llach | Arxiu CanetRock
El CanetRock celebra enguany el desè aniversari. Per això, per a l'edició d'aquest 2024, que tindrà lloc el 6 de juliol al Pla d'en Sala, preparen un gran espectacle inèdit: La Banda CanetRock, una multiformació formada per 30 artistes que interpretaran temes emblemàtics de la banda sonora catalana. Entre els músics que hi participaran, hi ha Lluís Llach i The Tyets, que cantaran junts, o Guillem Solé i Miki Núñez.

Així, La Banda CanetRock estarà integrada pel cantautor de Verges, el duet mataroní, el cantant de Buhos i el músic terrassenc, però també per l'artista barcelonina Suu; el grup de Manresa Gossos —Premi Enderrock d'Or 2024—; el cantant d'Els PetsLluís Gavaldà; el duet de Valls Figa Flawas; els germans santandreuencs Ginestà; el trio d'Aiguafreda Els Catarres; el raper terrassenc Lildami; la formació també egarenca Doctor Prats; el grup sabadellenc 31FAM; la banda d'Alzira La Fúmiga; els històrics Companyia Elèctrica Dharma, i el cantant de La Sra. TomasaPau Lobo. Tots ells es combinaran en duets i trios per interpretar grans hits de la història catalana, a més d'un homenatge al desaparegut Pau Donés (Jarabe de Palo). La direcció de la banda va a càrrec de Miki Santamaria, amb instrumentació de Dani Campos, Neirak, Àlex Pérez, Dani Katena, Maria Astallé i Ramon Figueras.

Molts d'aquests artistes —com és el cas de The Tyets31FAMEls CatarresFiga FlawasMiki NúñezGinestà i La Fúmiga—, es podran veure també en concert al llarg de la nit del CanetRock. Abans de veure sortir el sol, també es podrà gaudir de les actuacions d'Oques GrassesJulietaO-Erra i Miquel del Roig, entre altres artistes encara per confirmar. Segons ha anunciat també avui el festival, només queden 500 entrades disponibles per gaudir d'aquesta edició.
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, lluís llach, The Tyets, CanetRock, La Banda Canetrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.