Actualitat

Oques Grasses reapareix aquest dijous amb «Com està el pati»

La banda osonenca publica nova música quasi tres anys després del darrer disc 'A tope amb la vida'

El llançament està previst per aquest dijous 28 de març a les 20 h

Oques Grasses presenta la seva gira per a 2024

| 27/03/2024 a les 11:00h

Oques Grasses
Oques Grasses | Michal Novak
Oques Grasses ha anunciat el punt final de la seva hibernació musical, que va començar després de l'històric concert del 28 de gener de 2023 al Palau Sant Jordi. A través de les xarxes socials, la banda osonenca ha anunciat que reapareixerà el pròxim dijous 28 de març a les vuit del vespre amb el llançament de "Com està el pati".

En l'anunci s'hi ha inclòs un fragment d'uns pocs segons d'una cançó, on se sent la base instrumental i unes veus que entonen una melodia sense lletra. Tot i que per ara no n'han transcendit més detalls, aquest serà el primer llançament d'Oques Grasses en quasi tres anys, d'ençà de l'exitós treball A tope amb la vida (Halley Records, 2021) —guardonat amb el Premi Enderrock 2022 al millor disc de pop-rock tant per la crítica com per la votació popular—.

A més, arran d'aquest anunci, el septet també ha actualitzat la seva foto de perfil a la xarxa social X. A diferència d'Instagram, on encara consta el tradicional logo del grup, a X ara hi apareix una nova imatge d'un préssec capgirat amb la forma d'un cor del revés, que recorda al logo habitual del grup. Una nova simbologia d'Oques Grasses que potser pot significar una actualització del seu logo o una icona vinculada al seu nou disc.

La gira de presentació del nou treball de la banda osonenca es va anunciar a finals de l'any passat i farà parada per una desena de festivals dels Països Catalans i culminarà a Madrid. Arrencarà al Cruïlla Terra Alta el 20 d'abril i seguirà el 27 d'abril al Festival Strenes de Girona, el 14 de juny al Cabró Rock de Vic; el 6 de juliol, al Canet Rock; i el 13 de juliol al Festival Cruïlla de Barcelona, entre altres.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Oques Grasses, actualitat, Com està el pati

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.