El teen-pop, protagonista del Músic del Mes

Amelie, Vuit, Okey Ok i Marge d’Error faran de professors d’institut

| 22/03/2013 a les 07:00h

La 13a edició del Músic del Mes està dedicada al teen pop i dóna a conèixer les cançons i la feina dels músics als alumnes. Durant els mesos de març i abril, una dotzena d’instituts catalans rebran la visita de quatre grups de la nova escena del teen pop català, que exerciran de manera excepcional de ‘professors per un dia’.





La primera sessió la 13a edició del cicle Músic del Mes tindrà lloc a càrrec del popular quartet de pop Amelie el proper divendres 22 de març a l’Institut Josep Comas i Solà de Barcelona. La resta d’artistes que formen el cartell d’aquest any són Vuit, Marge d’Error i Okey Ok, que representen l’eclosió de la nova escena del pop-rock adolescent en català, amb milers de seguidors i una gran repercussió a les xarxes socials.
El Músic del Mes 2013 està dedicat al pop adolescent, el seu origen, els grups més destacats i les cançons que han triomfat a les xarxes i sèries televisives.
El teen pop és un estil amb una llarga tradició al món anglosaxó, que els darrers temps ha guanyat nombrosos grups i espectadors a casa nostra. Els adolescents tenen sovint una imatge una mica distorsionada de la feina dels artistes i de les obligacions i esforços que comporta. Per això el Músic del Mes posa a l’abast dels estudiants i professors de Secundària la possibilitat de compartir experiències amb els protagonistes i conèixer de primera mà el món professional de la música.
L’activitat anual del Músic del Mes ja ha convertit en ‘professors per un dia’, al llarg dels darrers 10 anys, a alguns dels principals protagonistes de l’escena musical catalana: Manel, Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Guillamino, Cris Juanico, Llibert Fortuny, Sílvia Pérez Cruz, Refree, Anna Roig i Maria del Mar Bonet, entre molts altres que han deixat empremta a les aules. Cada sessió, que es prepara amb els professors de música, inclou tres parts: una de més teòrica, una de multimèdia i una de darrera d’intercanvi amb els alumnes.
Arxivat a: Enderrock