Etiqueta vinicio capossela

Capo Capossela

El cantautor italià obre el cel del teatre Grec per la Mercè

La pluja es va esperar que acabés el concert i Vinicio Capossela va agrair la Mercè per haver agombolat el seu concert més especial a Barcelona. No sabem si va ser el millor -ja en porta un quants-, però sí que va ser especialment dens: curt i intens, tota una celebració saborosa de trenta anys de carrera.

Guia folk de la Mercè

Triem onze concerts -i un toc d'inici– a la programació de la festa major de Barcelona

El proper setembre, Barcelona viurà unes festes de la Mercè sense restriccions (toquem fusta). De propostes, n'hi ha per a tots els gustos. I com havíem fet altres vegades, a Sons de la Mediterrània hem fet una tria amb dotze propostes relacionades amb el folk, la música d'arrel i la cançó mediterrània.

El país petit de Vinicio Capossela

Presenta 'Canzoni della cupa' aquest 9 d'abril a la sala Luz de Gas de Barcelona

Vinicio Capossela presenta el seu disc més folk, Canzoni della cupa (La Cùpa / Warner, 2016), aquest dilluns 9 d'abril a la sala Luz de Gas de Barcelona (21 h). Cançons de pols, de feina, d'aparicions i de llegendes arrelades a la terra dels seus pares.

Les arrels folk de Vinicio Capossela

L'italià presenta 'Canzoni della cupa' a Castelló, Barcelona i Alacant

Cantautor dens i substanciós, Vinicio Capossela acostuma a publicar discos llargs i fonamentats. A Canzoni della cupa (La Cùpa / Warner, 2016) explora les arrels comunes i tel·lúriques del folk d'arreu. El presentarà en format de trio a Castelló de la Plana (7 d'abril), Barcelona (9 d'abril) i Alacant (12 d'abril).
Pàgina 1 de 1
  
Amb el suport de:
IMUSIC.CAT és el projecte de webs musicals del Grup Enderrock.
GRUP ENDERROCK EDICIONS S.L.
c. Mallorca, 221, sobreàtic · 08008 Barcelona · Tel. (+34) 93 237 08 05 · [email protected]