'Mami, mira amunt!', nou clip de Manel

Els barcelonins s'han inspirat en la cultura llatina i la sèrie B al nou clip "La serotonina"

| 19/07/2016 a les 16:00h

Manel traslladen "La serotonina" al Perú al seu nou videoclip. Els barcelonins presenten el segon audiovisual, mentre que "Sabotatge" ja supera les 180.000 visites. La banda també anuncia noves dates de gira.
Manel. Foto: Noemí Elias

Jo competeixo (Warner, 2016) ha brindat cançons tan singulars com "La serotonina". Manel ja havien jugat amb els ritmes llatins a la versió de "La tortura" de Shakira, reconvertida com "El bròquil" al seu pas pel Sona9, i ara mouen els malucs al quart disc.

"La serotonina", filla petita de "La bilirrubina" de Juan Luis Guerra, és la cançó escollida per al segon videoclip de l'àlbum. Enregistrat a Chanchamayo (el Perú) i Barcelona, tal com el presenten a la nota de premsa "conjuga referències estètiques a la chicha, lectura peruana de la cúmbia, els rituals xamànics andins i la sèrie B".

El clip ha estat digirit per Mika Stornfelt, realitzador d'altres muntatges amb aquesta estètica amb un punt kitsch com ara "Dengue, Dengue, Dengue!", i signat per la productora limenya Señor Z, que ha dut els barcelonins a la comunitat nativa de Pampa Michi.



Noves dates de gira
La presentació de Jo competeixo no s'atura, i aquesta setmana actuaran al festival Anòlia d'Igualada (21 de juliol) i Sevilla (22 de juliol). Segueixen amb més d'una vintena de dates arreu de l'Estat espanyol: Sons del Món a Castelló d'Empúries (29 de juliol, entrades exhaurides), Festival de Cambrils (30 de juliol), Festival Grec de Barcelona (31 de juliol, entrades exhaurides), Arenal Sound de Burriana (5 d'agost), Festival d'Estiu de Menorca (6 d'agost), festival Sonorama d'Aranda de Duero (11 d'agost), Fòrum Romà d'Empúries (13 d'agost, entrades exhaurides), festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar (15 d'agost), Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (20 d'agost), Cartagena (25 d'agost), Berga (27 d'agost), Castellar del Vallès (10 de setembre), Tarragona  (19 de setembre), festival Granada Sound (23 de setembre), Girona (1 d'octubre), Madrid (14 d'octubre), Granollers (15 d'octubre), Andorra (21 d'octubre), Bilbao (23 d'octubre), Vic (4 de novembre), Manresa (11 de novembre) i Viladecans (19 de novembre).
Arxivat a: Enderrock, videoclip, manel, la serotonina, perú, concerts