Estrena

Seguint amb la lluita de mantenir el rock ben viu, estrenem nou tema d'Indigos

El quintet barceloní ja té a punt el seu segon disc, 'Keep the Fight' (Lumpen Records, 2017), i des d'Enderrock estrenem la cançó que l'obre

| 10/11/2017 a les 09:00h

Indigos
Indigos
Disposats a lluitar a través de la música, arriba el segon disc d'IndigosKeep the Fight (Lumpen Records, 2017), deu cançons en anglès que basculen entre la cançó protesta i la balada, tot cohesionat pel rock d'escola. L'àlbum es publicarà en els propers dies, i de moment des d'Enderrock us presentem la cançó que obre el disc i que precisament porta el mateix títol: "Keep the Fight".



L'ànima del grup, el guitarrista i compositor Joss Santos, afirma que la cançó que estrenen avui és "de les més representatives del disc, ja que en recull la idea global". Si el primer, Shine On Me (autoeditat, 2014), era més un recull de temes que venien de molts anys escrivint, aquesta vegada totes les cançons estan "més cohesionades, s'han fet en un període de temps més concret i representen millor el que ha estat la meva vida". 

La temàtica protesta/amor es combina en tot el disc això si sense perdre en cap moment "el punt de vista positiu". Com explica Santos: "Els sentiments negatius els he deixat a casa a l'hora d'escriure, sempre intento apel·lar al canvi". Alma mater d'Indigos, recorda que va viure la crisi de ple i que aquest disc n'és conseqüència.

El llenguatge natural que utilitzen Santos i companyia és, com es pot sentir en aquesta cançó d'obertura, el rock. Estigui o no estigui d'actualitat, el membre d'Indigos comenta: "Quan tinc necessitat d'explicar coses, el rock és el que em surt. Jo sé parlar els idiomes que sé, no me'n puc inventar. Seguint amb la lluita, doncs, de mantenir el rock viu i ben viu, Indigos seran a la sala de ball Marula l'1 de desembre.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Keep the fight, Indigos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.