Concert

Avui es presenta el disc inèdit «T'agrada el blues?» de Pi de la Serra

Aquest dimecres 14 de març es presenta el disc de cançons inèdites del bluesman català a la sala Apolo [3]

Formulari invitacions Pi de la Serra

| 14/03/2018 a les 10:11h

Pi de la Serra
Pi de la Serra | Juan Miguel Morales

Als 75 anys, Pi de la Serra (Barcelona, 1942) no és només el cantautor català més veterà en actiu, sinó que és també el gran bluesman de Catalunya Ràdio. Apassionat del gènere d’ençà de les incursions de ben jove a la sala Jamboree, fa 25 anys que lidera el programa T’agrada el blues?, on fa una acurada selecció musical.

La qüestió és que aquest mes des d'Enderrock, Catalunya Ràdio i Música Global s'edita un disc amb les cançons que durant les últimes 3 temporades de programa ha anat escrivint de manera inèdita cada setmana. Aquest disc que s'encarta amb la revista Enderrock de març es presentarà en directe aquets 14 de març a les 20 h a la sala Apolo [3].

Vols assistir a la presentació?
L'esdeveniment d'aquest dimecres portarà les intervencions dels directors de Catalunya Ràdio i Enderrock, a més d'una actuació de Pi de la Serra acompanyat d'Amadeu Casas a la guitarra i Joan Pau Comellas a l'harmònica. En aquest concert en acústic s'hi inclourà alguna de les cançons que formen part del disc. 

Si voleu venir a la presentació del disc, us convidem. Només cal que reserveu invitació a través d'aquest formulari. Recordem que només posem 50 invitacions dobles disponibles i que les podeu demanar omplint aquest formulari. A les 13 h del dia d'avui es tancarà el termini per demanar les invitacions.

Arxivat a: Enderrock, Apolo [3], Pi de la Serra, concert, disc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.