Concerts

La Nova Cançó es reactualitza amb «Octubre. Cançons per la llibertat»

Al Teatre Sarrià s'estrena un nou espectacle musical sobre l'1-O amb cançons de Lluís Llach, Maria del Mar Bonet i Txarango, entre altres

| 30/09/2018 a les 12:35h

A Grup Vocal
A Grup Vocal | Arxiu de grup
El Teatre de Sarrià acull aquesta tarda a les 18 h l'estrena del nou espectacle Octubre. Cançons per la llibertat, una producció pròpia de la Federació d'Ateneus de Catalunya, A Grup Vocal i la Xarxa de Teatres d'Ateneu de Catalunya (XTAC). 


La iniciativa pren l'esperit que va sorgir amb els fets de l'octubre de l'any passat i torna a l'època de la Nova Cançó per recuperar-ne diversos temes i reactualitzar-los, de manera que es crea una mena de paral·lelisme entre la situació d'aleshores i l'actual. A l'espectacle, mantenint intactes les melodies, s'hi sentiran temes de Lluís Llach –com "L'estaca", "Abril 74" o "Ítaca"– i Maria del Mar Bonet –"Què volen aquesta gent?"–, a més de cançons més recents com "Agafant l'horitzó" de Txarango, que pràcticament va esdevenir un himne, o "Octubre 17" amb lletra de l'actriu Lali Barenys i música del director de l'espectacle, Marc Sambola.

Les cançons les interpretarà A Grup Vocal –cor finalista del concurs de TV3 Oh Happy Day i resident a programes com Tu cara me suena o Operación Triunfo–, dirigit per Sambola i la coreògrafa independent Montse Colomé. Les properes cites de l'espectacle són el 2 d'octubre al Lluïsos Teatre (20.30 h), el 5 d'octubre al Casino l'Aliança de Poblenou (20.30 h) i el 7 d'octubre a El Centre de Gràcia (18 h). A més, s'està treballant també per treure-ho en format de disc.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, actualitat, A Grup Vocal, Marc Sambola, Txarango, Lluís Llach, Maria del Mar Bonet, espectacle

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.