estrena

L'arrel de Paula Grande, impregnada a la seva pròpia pell

L'artista empordanesa pren la veu de les d'ahir i recull l'herència de totes al videoclip del nou senzill 'Nada,' que estrenem avui

| 07/05/2020 a les 10:30h

Paula Grande
Paula Grande | Sílvia Poch
Estrenem "Nada" de Paula Grande amb un visual que pinta els colors d'un capvespre d'agost. El senzill es va publicar el passat març seguint la línia invisible que va començar "Un abisme" i que no se sap cap a on portarà. A causa de la situació d'incertesa, l'empordanesa també ha hagut de repensar l'itinerari que farà créixer la seva trajectòria encetada ara fa quatre anys amb Viatge interestel·lar (Little Red Corved, 2016). L'autora sempre s'ha mogut entre la fusió jazzística amb influències del flamenc i el hip-hop. En aquestes últimes entregues, es confirma l'evolució sonora del seu darrer treball cap a melodies amb tonalitat urbana. Grande ha assegurat en més d'una ocasió que el hip-hop li permet explicar més coses, i és principalment aquest, el motiu del nou rumb. 

"Nada" arriba en forma de videoclip i narra el desig de l'autora de compartir les paraules, posar les entranyes col·lectives sobre la taula i despullar-se d'ella mateixa per recordar i vestir-se de l'herència de totes les dones. Paula Grande pren la llengua de les d'ahir per abraçar amb força el seu llegat i construir nous ponts entre unes i altres. 


Cobrint-se el cos de pintures amb el pinzell precís d'Alba Serrat, l'autora apareix en un videoclip gravat a Mutte Cultural, al convent de Pontós de l'Empordà, un lloc amb tanta història com aquella que Grande pretén narrar. En aquest clip, rodat per la productora L'Upuntvuit de Banyoles, la música carrega la història de les ancestres que ocupen la cançó al seu propi cos: "el disseny desenvolupa la història de les migracions de les dones en la meva família, la qual és una constant en totes i cadascuna d'elles, i vam utilitzar la idea de les pintures rupestres com a fil conductor en el disseny per tal de representar l'arrel, les avantpassades, la història d'aquestes dones viatjant per la meva pell", explica la cantant. 
 

'Nada' de Paula Grande

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Paula Grande, Un abisme, Nada, bodypainting, videoclips, hip-hop, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.