ESTRENES

L'acceptació serena d'un final, en veu de Clara Gispert

Amb una veu tendra i delicada, l'artista presenta «She's Not Leaving You», un missatge d'acceptació de la realitat i el dolor

| 04/11/2020 a les 14:45h

Clara Gispert
Clara Gispert
Sorprenent, fresca i innovadora. Així es podria descriure Clara Gispert i el seu projecte musical que tot just comença i que culminarà amb nou disc, editat per U98 Music, previst per principis de 2021. La cantant aconsegueix fusionar, de manera delicada i expressiva, estils ben diferents com el jazz, el pop i el country i dotar-los d'un nou caire personal i actualitzat. "She's Not Leaving You" és el nou senzill i avui n’estrenem l’audiovisual a enderrock.cat.


Amb aquest tema, Gispert bressola i allarga la mà oferint ajuda a tothom qui l'escolti. De manera honesta però sense cruesa, l'artista enfila un missatge sobre l’acceptació de la fi d’un amor, aquell moment en què la dolçor fa mal i l’única cura és la realitat. Tot, entomat amb una melodia càlida i intimista, que balla a ritme de vals, contrastant amb la duresa dels seus versos:"She's not leaving you / Is just that the one who / Once had loved you is free" ("ella no t'està deixant / és simplement que aquella que /un dia va estimar-te és lliure")

Envoltada de familiars i amics, la cantant va gravar el videoclip el dia del seu trentè aniversari, amb Joan Gispert a la càmera i ella mateixa a l'edició. Imatges d'una celebració plena de somriures compartits, paisatges de postal i llibertats vora el mar van desfilant i succeint-se al llarg de l'audiovisual, sublimant la serenitat d'acceptar un final, que descriu la lletra, i preparant-se per a l'inici d'un nou demà. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Clara Gispert, She's Not Leaving You, estrena, videoclips

COMENTARIS

She's notable Leaving you

Jos bertran, 04/11/2020 a les 21:41

La primera vegada qe et vaig veure va ser al casino d'Esplugues afònica perduda, vas estar genial, ara encantadora, gràcies

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.