ESTRENES

Els elements nocturns de Nebulossa

Estrenem «Anoche», una nova càpsula del trio valencià

| 11/11/2020 a les 11:00h

Nebulossa
Nebulossa
Des d'Atomic Studio, una fàbrica d'èxits de molts artistes de l'escena musical valenciana (Zoo, Smoking Souls, Aspencat La Fúmiga, entre d'altres), neix Nebulossa, el nou projecte impulsat pel productor Mark Dasousa (premi Joan Trayter al Millor productor i arranjador musical 2019), la cantant María Bas i la bateria Ophelia Alibrando. Plegats, treuran aviat el primer disc, Poliédrica de mí (Atomic Records, 2021) i en fem un primer mos amb "Anoche".


Amb dos elements denominadors, el pop i els sintetitzadors, floreix la proposta del trio valencià. Sense por i a gran escala se'ls fan senyes d'identitat i els utilitzen per vestir un projecte basat en sons i melodies inspirades en la música dels anys vuitanta. 

Partint d'aquesta base, acompanyada de paraules fosques, reminiscències al món magnètic i moviments il·lusoris, es desenvolupa "Anoche", el darrer senzill de la formació. Un tema on els somnis perduts i els vertígens quotidians es donen la mà en un ambient nocturn i polièdric. Amb aquesta cançó, a més, Nebulossa revindica l'ús del sintetitzador no com a un instrument sintètic, sinó com aquell capaç de combinar diferents sons per crear-ne de nous.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Nebulossa, Atomic Studio, estrenes

COMENTARIS

Anoche

Jeannine, 13/11/2020 a les 23:23

Magnífico viideo... inmejorable artistaza

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.