ESTRENES

Sempre ens quedarà el record dels «Restaurants»

La formació barcelonina Microhomes presenta un nou senzill per salivar

| 11/11/2020 a les 15:30h

Microhomes
Microhomes | Berta Aracil
Ara que, malauradament, no podem gaudir dels plaers i serveis gastronòmics que ens proporcionen els restaurants, a causa de la covid-19, ens hem de conformar a imaginar-nos-els o, si més no, a recordar-ne aquelles experiències viscudes. Si algú va curt de memòria, que no es preocupi, Microhomes ens la refresca amb un menú complet de vivències amb "Restaurants", un tema inèdit del seu primer EP Un principi i un final (autoeditat, 2020).


La formació barcelonina formada per Ignasi Cuadern, Oriol Roigé i Joan Queralt segueix la seva línia culinària de sempre: idees clares i concises, reflexions i experiències a través de 'micro' cançons sense parafernàlies ni decoracions. Un d'aquells plats senzills però amb molta història al darrere. Amb un sabor gustós planteja la situació d'anar a un restaurant i triar malament el plat, emmascarat per un nom divertit i un aspecte seductor, mentre que els teus acompanyants han triomfat. El regust final és amarg, però ve acompanyat amb un plantejament per solucionar el problema: tothom hauria de demanar-se el mateix per no generar greuges comparatius.

Musicalment, acompanyat d'un to fresc i ple de quotidianitat, però meticulosament cuidades pel que fa a arranjament de banda i veus, el trio musical presenta una proposta que recorre l'eix electrònic-acústic del pop, amb elements de trap i pinzellades electròniques. Una cançó de matisos i amb diferents sabors. Per postres, una proposta audiovisual que fa la boca aigua ideada per Laia Roigé, Berta Aracil i Patricia Moral.

El menú és llarg i encara queda espai per a un petit ressopó. Aquest primer àpat, "Restaurants", forma part de l'EP de debut Un principi i un final (autoeditat, 2020). Un treball que sortirà del forn el proper divendres, 13 de novembre, cuinat amb la millor matèria prima.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, estrenes, Microhomes, Restaurant, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.