Pulpopop ultimen el seu debut

El grup del Ter publicarà 'Cuit', un primer disc produït per Miqui Puig

| 09/06/2011 a les 07:00h

Pulpopop van guanyar el segon premi del concurs Sona 9 de 2010. Aquests dies estan enllestint el seu debut discogràfic, Cuit, que veurà la llum després de l'estiu. Hi col·laboren Joan Enric Barceló (Els Amics de les Arts), Ernest Crusats (La Iaia) i Clara Peya (exXazzar), i l'ha produït Miqui Puig.


El 29 de juny seran els caps de cartell de la Gran Festa del Taller de Músics i l’Escola de So Microfusa a la sala Razzmatazz, on presentaran algunes de les cançons del seu debut. “Sense vitroceràmica, a foc lent durant tot el treball de preproducció i mescla, i a flama viva en els moments de gravació, amb tardes màgiques de gran connexió amb tot l’equip humà.” Així és com Pulpopop ha elaborat Cuit, un treball que al setembre es convertirà en un maxiCD, com a resultat d’haver guanyat el Premi Joventut del Sona 9 2010, i més endavant esdevindrà la base del debut del duet del Ter.
L’estudi que els va acollir el mes de març és el mateix on van passar brillants moments durant el procés del concurs de maquetes: Bucbonera Records de Caldes de Montbui, amb la producció de
Miqui Puig. El resultat són deu cançons separades per un interludi: “Hi ha temes nous, com ‘Estel’, que vam escriure en un bolo a Eivissa, o ‘Nome- la-puc-treure-del-cap’, però també altres cançons conegudes pel Sona 9 com ‘La figuera de la vida’ o ‘Vull voler volar’ en una versió elèctrica i més meditativa. I n’hi ha altres de provocades pel concurs, com ‘2ns’, escrita després d’haver quedat segons...”, declaren amb la dosi característica d’humor i excentricitat de Pau Boïgues (Pop) i Edgar Massegú (Pulpo).
Arxivat a: Enderrock