Revisitant 'Alegria'

Estrenem la versió de "Productes de neteja" de La Bien Querida

| 27/06/2011 a les 07:00h

Amb el número de juliol de la revista Enderrock tindreu el disc Alegria revisitat (DiscMedi, 2011), on una desena d'artistes donen la seva visió de les cançons del disc d'Antònia Font Alegria (Drac/Virgin, 2002). Tomeu Penya, Mishima, The New Raemon i Oliva Trencada, entre altres, versionen les cançons d'un dels discos més emblemàtics del grup mallorquí. Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat la cançó "Productes de neteja" reinterpretada per La Bien Querida.
 

Alegria revisitat
(EDR Discos / DiscMedi) és el títol del disc que trobareu encartat amb el número de juliol de l'EnderrockAntònia Font seran els protagonistes de portada d'aquest número, que també inclourà una extensa entrevista al grup per parlar per la seva darrera remesa discogràfica, Lamparetes (Robot Innocent, 2011).
Tomeu Penya (“Alegria”) –per petició expressa d'Antònia Font–, Mishima (“Final”), The New Raemon (“Dins aquest iglú”), Oliva Trencada (“Alpinistes samurais”), Marcel Cranc (“Vos estim a tots igual”), La Bien Querida (“Productes de neteja”), Gertrudis (“Patxanga”), Joan Colomo (“Asteroide núm. 15.000”) i Litoral (“Tristesa”) revisiten Alegria (Drac/Virgin, 2002; reeditat per DiscMedi/Blau, 2008), i el tema extra és "Vitamina sol" d'El Belda i el Conjunt Badabadoc.
Alegria revisitat (EDR Discos / DiscMedi) serà també el tastet d'un disc que es posarà a la venda a la tardor, amb una edició ampliada amb versions dels temes més destacats de la trajectòria d’Antònia Font, editat per DiscMedi.
Avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat el tema "Productes de neteja" interpretat per La Bien Querida.


Arxivat a: Enderrock