La maqueta de Sopa de Cabra amb l'Enderrock

El número de setembre de la revista estarà protagonitzat pel 25è aniversari de la fundació de la banda gironina

| 25/08/2011 a les 16:40h

Enderrock se suma a la commemoració del 25è aniversari del naixement de Sopa de Cabra amb un número de setembre molt especial, amb el qual s'encartarà la reedició de la històrica maqueta dels gironins en el seu format original, la casset. A més, aquest migdia la banda ha obert les portes del seu local a la premsa en un assaig obert on han explicat que no hi haurà més concerts.


Amb la revista monogràfica dedicada al retorn de Sopa de Cabra, Enderrock reedita per primera vegada l'única maqueta del grup de Girona, Sopa de cabra... (1988). Per desig exprés de la banda –i en especial del seu guitarrista i compositor, Josep Thió–, la reedició conserva el format original: la casset. Així els seguidors de Sopa podran escoltar els temes de la manera més fidel al so analògic de l'enregistrament. La reedició inclou les cançons editades originalment (amb les primeres versions d'"El boig de la ciutat" i "L'Empordà") i en respecta el disseny. Una peça d'autèntic col·leccionista.

Assaig obert
Aquest migdia Sopa de Cabra ha donat la benvinguda a la premsa al seu local d'assaig de Montfullà. Durant la trobada amb els mitjans, els gironins han interpretat cinc temes: "Si et va bé", "Plou i fa sol", "Seguirem somiant", un medley entre "Blujins Rock" i "El sexo", i "L'Empordà".
Després de les cançons, el grup ha atès la premsa i ha afirmat que no hi haurà més concerts. Josep Thió ha explicat que els han plantejat la possibilitat de fer un tercer directe a Girona, però que han dit que no. També hi va haver damunt la taula la possibilitat de fer un altre concert a Lleida, però finalment ha quedat descartada.
Aquestes setmanes d'assaig han servit perquè els Sopa hagin recuperat la relació que tenien ara fa deu anys. La banda també ha explicat que es consideren més bons músics ara que aleshores. Sobre el seu futur després dels concerts, han explicat que ara mateix no tenen res previst.






Arxivat a: Enderrock