Més versions d'Antònia Font

Al desembre arribarà a les botigues 'El pop d'Antònia Font. Versions halògenes'

| 22/11/2011 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
El disc Alegria revisitat (EDR Discos / DiscMedi, 2011) va ser un èxit amb versions com "Alegria" de Tomeu Penya i altres temes que no han deixat de sonar aquest estiu. Les adaptacions d'Antònia Font s'amplien ara amb el disc titulat El pop d'Antònia Font. Versions halògenes (DiscMedi, 2011). En total són una vintena de temes reinterpretats per grups i artistes que responen amb admiració i dedicació al repte de versionar el grup mallorquí més admirat.


Alegria revisitat –editat i distribuït per Enderrock el juliol passat– contenia les nou versions del disc seminal dels mallorquins a càrrec de Mishima, Tomeu Penya, Oliva Trencada, La Bien Querida, Joan Colomo, Marcel Cranc, The New Raemon, Gertrudis i Litoral. Diu David Pérez (Erm): “Aquell recull de versions em va reafirmar que Alegria (DiscMedi, 2002) és un disc inspiradíssim”.
Al desembre arriba a les botigues la segona part del projecte: una desena de noves versions de totes les èpoques d’Antònia Font a càrrec de grups i cantants de pop catalans. Anímic, Erm, Glissando*, La iaia, Inspira, Ix!, Pulpopop, Quart Primera, Raydibaum i Very Pomelo s'han sumat al projecte que coordina el periodista d'Enderrock Ferran Amado. I el resultat és El pop d'Antònia Font. Versions halògenes (DiscMedi, 2011), dinou cançons (les ja editades al disc distribuït per Enderrock més les noves) per retre homenatge a Antònia Font.

Pulpopop han versionat "Tots els motors" i també n'han fet un clip:




La Banda del Panda
La Banda del Panda | Arxiu
La desena edició de la festa anual de la Forcat, l'11 de novembre
Quico Pi de la Serra a l'exposició
Quico Pi de la Serra a l'exposició | Xavier Mercadé
El músic barceloní cedeix 115 guitarres durant 10 anys a l'equipament cultural | L'exposició 'Les guitarres d'en Quico Pi de la Serra' conté una mostra de 38 guitarres i es podrà visitar fins al 28 d'abril
Gemma Humet
Gemma Humet | Juan Miguel Morales
El tour serà aquest novembre per les ciutats de Zuric, Lausana i Basilea | A la presentació s'hi visionarà també el documental 'Les cançons del 68'
JoKB
JoKB | Arxiu artista
Estrenem el clip del nou tema que formarà part de l'àlbum visual que està preparant el grup igualadí
Dácil
Dácil | Arxiu de l'artista
Estrenem el vídeo musical d'un dels temes de 'Mamma Shark' | La música iniciarà al novembre una gira pels Estats Units