Vols reviure la gala dels Premis Enderrock?

Et proposem dos vídeos per reviure la festa de la música catalana

| 24/03/2013 a les 15:00h
Arxivat a: Enderrock
Ja està penjat a Youtube un muntatge d'una hora amb tota l'entrega dels Premis Enderrock, fet a partir de la transmissió en streaming que es va fer de la gala. El programa Catsons també ha penjat el capítol que van dedicar íntegrament a la festa, que enguany es va traslladar a Girona.


El Teatre Municipal de Girona va acollir el 6 de març del 2013 la gran nit dels Premis Enderrock, els premis anuals de la Música Catalana. La gala es va transmetre per primera vegada en directe en streaming a través d'Enderrock.cat i del portal web de l'Ajuntament de Girona. D'aquella transmissió ara el canal oficial de l'Ajuntament de girona n'ha penjat un muntatge de poc més d'una hora.

Un Catsons especial 
L'equip del programa musical de La Xarxa, Catsons, també es va traslladar fins a la festa dels Premis Enderrock per fer un programa especial durant el qual van parlar amb la majoria dels guanyadors. Tot un capítol que podreu visualitzar aquí.

Xèriff de Dr. Calypso
Xèriff de Dr. Calypso | Xavier Mercadé
Descobrim els artistes referencials de l'il·lustre cantant de Dr. Calypso
Artur Estrada a la sala Vol
Artur Estrada a la sala Vol | Juan Miguel Morales
Míriam Cano visita aquesta sala del Poblenou liderada pels membres de la cooperativa L'Afluent
Tarta Relena
Tarta Relena | Clàudia Torrents i Júlia Puig
El duet vocal ens parla del seu primer disc, publicat aquesta setmana amb el segell The Indian Runners
A final de l'any passat ja us vam parlar de Tarta Relena, aquelles dues noies (la Marta i l'Helena) que cantaven a capel·la i que ens avançaven una cançó de rebetiko ("Tou votanikou"). Doncs aquesta setmana el duet ha publicat el seu primer disc, de vuit cançons, amb el nom Ora pro nobis (The Indian Runners, 2019).
Lali BeGood
Lali BeGood | Arxiu grup
Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues", un cant ecologista i de respecte pels animals
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Fotograma del nou videoclip de Retirada!
Estrenem el videoclip de "92", una cançó que forma part del proper disc del grup | L'àlbum 'Son' veurà la llum el proper 21 de gener