Rapsodes, protagonistes de l'EDR 3

Estrenem el nou clip de Pepet i Marieta i la nadala de Projecte Mut

| 24/12/2013 a les 13:00h

Un dimarts més el Grup Enderrock publica l'EDR, la revista setmanal digital musical. Aquesta vegada la notícia del comiat de Ràpsodes és la protagonista d'un número en què els valencians estrenen dues cançons noves del seu disc de comiat. El nou clip de Pepet i Marieta, la nadala de Projecte Mut i el disc de nadales de Cris Juanico, entre altres, són coprotagonistes del número.
 

Rapsodes pleguen veles: el grup valencià diu adéu amb el disc Pessics i pessigolles (Mésdemil). Ells protagonitzen la tercera portada d'EDR, on parlen sobre el seu comiat i a més, estrenen dues cançons d'aquest darrer disc: una versió del tema "Al Vent" de Raimon, i la cançó "Donam jarkor".
Al tercer número del setmanari digital hi entrevistem a Cris Juanico per parlar del seu disc nadalenc, fem un rànquing amb 10 propostes nadalences per a tota la família, ideals per regalar (o demanar) aquestes festes, i parlem de Cesk Freixas i la gravació d'un nou CD i DVD en directe. A més, estrenem la nadala de Projecte Mut titulada "Goigs de Nadal" i ens sumem a les propostes nadalenques de Pau Riba, Òpal, Quim Vila i Ramon Mirabet.

Pepet i Marieta estrenen clip
Obrin la secció de clips de l'EDR 3 hi trobareu un nou clip dels ebrencs en homenatge al desaparegut Lou Reed on col·laboren els actors David Bagés i Georgina Llauradó. Poc després de la mort de Reed, Pepet i Marieta van enregistrar una versió al català del seu "Walk On The Wild Side" a cavall entre Tercero Estudios del saxofonista del grup Carlos Manzanares i el home studio del vocalista i compositor Josep Bordes. Després va venir un clip amb guió i direcció a càrrec del mateix actor David Bagés, metre que la realització i muntatge són obra del documentalista i muntador de cinema Pau Itarte. Amb el clip que estrenem a l'EDR 3, la banda vol retre homenatge a un dels artistes que més ha influït a la seva carrera artística alhora que aprofiten per a desitjar unes bones festes.
Arxivat a: Enderrock