Torna el Canet Rock

Se celebrarà el 5 de juliol i reunirà una desena d'artistes

| 07/01/2014 a les 16:00h
Arxivat a: Enderrock
El Canet Rock i les Sis Hores de Cançó de Canet de Mar van trencar els esquemes d'una època. Del 1971 al 1978 aquesta localitat del Maresme va esdevenir un símbol de llibertat en una sèrie de festivals multitudinaris que van aplegar els grups i els cantants catalans més rellevants del moment. Aquest 2014, a 36 anys de la darrera edició, el Canet Rock reneix amb nova embranzida. Se celebrarà el 5 de juliol i hi participaran una desena dels artistes més rellevants del moment. El Canet Rock del 2014 durarà entre sis i vuit hores i se celebrarà en un espai encara per determinar de Canet de Mar. No serà possible fer-ho al Pla d'en Sala, on es va celebrar originàriament l'esdeveniment, per raons logístiques i de seguretat. El nou espai, així com el cartell de l'espectacle, es faran públics durant el mes de febrer. Hi participaran una desena d'artistes i l'entrada serà de pagament. La direcció escènica de l'espectacle anirà a càrrec de Lluís Danés. 
L'ànima del nou Canet Rock continua sent un dels impulsors inicials de la idea: Josep Maria Mainat, històric component de La Trinca. Ell ha estat el responsable de donar una nova empenta a la idea, que ha tingut de bon començament la complicitat del consistori local de Canet. L'organització del nou esdeveniment, però, anirà a càrrec de la promotora Sun Music, integrada, entre altres, per Fede Sardà i Gemma Recoder, que des de fa anys gestionen l'emblemàtica sala Luz de Gas. Sun Music ha assumit la tasca de producció de grans esdeveniments com el Concert per la Llibertat o el concert Les Nostres Cançons Contra la Sida.
L'objectiu del nou Canet Rock serà, segons expliquen fonts de l'organització, "recuperar l'esperit de llibertat que va representar Canet durant els anys setanta, i que la gent i els artistes tinguin un espai per expressar-se lliurement".