Les millors imatges d'agost

Les tres fotografies guanyadores del concurs #EnderrockTracks

| 10/09/2014 a les 07:00h

En aquesta galeria fotogràfica hem recollit gran part de les fotografies que heu fet i etiquetat durant el mes d'agost amb el hashtag #EnderrockTracks. Buscàvem fotografies estiuenques i musicals, i avui us anunciem els guanyadors del concurs, que s'emporten un dels tres models d'ulleres de sol Tracks que hem sortejat! 
Amb vinils vells (i fusta) es fabriquen les Tracks: una marca barcelonina ha dissenyat unes ulleres de sol úniques. Francesc Abad és el melòman (i empresari) que ha sumat el reciclatge de vinils amb la fusta del bedoll finlandès per tal de crear ulleres de sol. El resultat és Tracks, les ulleres de sol d'aquesta marca barcelonina, que ha llançat una primera col·lecció anomenada Music Place i inspirada en diverses ciutats del món emblemàtiques per la seva música com New Orleans, San Diego o Londres. A Enderrock.cat durant l'agost hem fet un concurs per sortejar tres ulleres edició especial Enderrock: aquí teniu les tres fotografies guanyadores.
  @ariadnabrunet

La fotografia d'@ariadnabrunet a l'Acampada Jove l'ha convertit en guanyadora del model #SanDiego.
  @castafioredixit
Na @castafioredixit s'emporta el model #London per aquesta fotografia del concert de Joan Colomo al festival Altacústic.

 @xdocampo

I finalment @xdocampo rebrà a casa el model #Berlin per aquesta fotografia de la Garrinada d'Argentona.
Tots ells rebran a casa les properes setmanes el seu exemplar d'edició limitada de les ulleres Enderrock Tracks. Enhorabona!


Arxivat a: Concursos