Inadaptats tornen per un dia

Serà el 18 d'abril en un concert únic a Vilafranca del Penedès

| 29/12/2014 a les 07:00h

La banda catalana de hardcore i punk combatiu per excel·lència prepara un concert a la seva ciutat natal per celebrar els 25 anys del seu naixement. A més, el 2015 farà deu anys del seu darrer concert, i per això Inadaptats tornaran a pujar a l'escenari de la zona esportiva de Vilafranca del Penedès per una sola nit. 
Inadaptats Foto: Xavier Mercadé

El compromís d' Inadaptats no es va aturar el 2005 i bona part del grup va seguir l'aventura musical amb Eina. Tot i això, els seguidors de la banda de referència d'oi! català podran tornar a vibrar amb les cançons del col·lectiu de Vilafranca del Penedès. La cita serà el dissabte 18 d'abril a la zona esportiva de la ciutat, el mateix escenari que va aplegar 5.000 persones en el concert de comiat del 28 de maig de 2005. 

Com a obrers de la música, van lluitar per la independència i el socialisme a través de les cançons, i coincidint amb el doble aniversari de la formació es reuniran en un concert únic: "Res és permanent, i fa 10 anys era difícil pensar que ara ens trobaríem immersos en aquest context d’alliberament nacional i social. Ara més que mai és imprescindible l’esforç de tothom per complir la nostra missió històrica com a filles i fills dels Països Catalans i com a classe obrera", exposa la banda a través de les xarxes socials.

Fins al 31 de gener es poden aconseguir les entrades a 10 euros a diferents punts de venda: Barcelona (Mai Morirem, Ciutat invisible i El Lokal), Vilafranca del Penedès (La Fornal i APX), Vilanova i la Geltrú (Ateneu Popular), Girona (casal independentista El Forn), Anoia (Jaç Roig), Lleida (Casal Popular de Joves de Lleida), Reus (Despertaferro), Vic (La Nyamera), Berga (Cal Patxo), Tarragona (Sageta de Foc), Sant Pere de Ribes (Ger) i el Vendrell (La Trinxera). A partir de l'1 de febrer el preu de l'entrada anticipada serà de 15 euros i a taquilla costarà 17 euros. 

Inadaptats al Parc de la Ciutadella (Barcelona) el 10 de maig de 2003 Foto: Xavier Mercadé
Arxivat a: Enderrock