Bremen presenta "Pell salvatge"

El quintet barceloní presenta el primer senzill del nou àlbum, 'Tornar d'Amèrica'

| 06/07/2015 a les 12:00h

La primera setmana de setembre Bremen publicaran el seu segon disc, Tornar d'Amèrica (Fina Estampa). Però el grup ha decidit avançar el senzill per anar fent boca aquest estiu, "Pell salvatge". Torna l'estiu, torna el pop!

Bremen. Foto: Pol Viladoms

Es tracta d'una cançó ben estiuenca, una història que transcorre a la platja i un so pop per excel·lència. Segons explica la banda, té un aire dylanià i l'energia de The Byrds, referents anglosaxons d'un segon disc que ja en fa bandera el títol, Tornar d'Amèrica. Però el retorn fa referència al so ferm poper, sense deixar de banda la seva passió pel country rock i també a la reincorporació del baixista original Joan Villaroya, després d'haver estat un any treballant als Estats Units.

Guanyadors del premi Èxit del Sona 9 2011, el quintet va publicar ara fa dos anys el seu debut, Les cançons que vindran (Fina Estampa, 2013). La banda ha agafat les regnes de la producció del nou treball que han compost a quatre mans els guitarristes Gracià Pedro i Toni Terrades. El també guitarra Guille Rodríguez s'estrena com a autor de dues cançons de les onze que inclourà el disc. 

El disc sortirà a la llum la primera setmana de setembre i el dia 19 el presentaran al Mercat de Música Viva de Vic. 

El grup ha presentat el single a través de Youtube, però també està disponible a diverses plataformes digitals: Spotify, Deezer, Amazon i Google Play

 

Arxivat a: Enderrock, bremen, nou disc, mmvv