Gir elèctric al segon disc de Jules

Escolta un avançament del nou disc que publicaran el 2 de novembre

| 31/10/2015 a les 15:00h

Vers la llum serà el segon disc que edita el subsegell de Música Global, Petits Miracles. Es tracta del segon àlbum de Jules i s'emmarca en l'optimisme final fruit d'uns sentiments intensos i foscos. L'àlbum estarà disponible en format digital a partir del 2 de novembre i en físic el dia 13, un dia abans de la presentació oficial en directe a la sala Barts Club de Barcelona. Però abans, ja pots escoltar-ne un tastet a Enderrock.cat: "Ja arribem", "Tendra és la nit" i "Els idiotes".
Jules. Foto: Arxiu Petits Miracles.

L'any 2013 Jules van publicar dotze cançons acústiques a S'ha de reiniciar (Right Here Right Now), i ara s'endinsen en un terreny més elèctric per canalitzar l'emotivitat del nou àlbum en energia vibrant: "Aquest segon disc neix d'un indret més fosc que l'anterior, d'una parcel·la del nostre interior on emmagatzemem sentiments com la ràbia, la indignació, la tristor, la impotència... En definitiva, diverses reaccions a la realitat social que estem vivint", valora Juli Farfán (veu i guitarra). Malgrat tot, les cançons caminen cap a un optimisme lluminós.



Rockers, intensos i enèrgics. A Enderrock.cat podeu tres cançons dels barcelonins, entre les quals hi ha el senzill "Ja arribem", que recull l'essència i el sentit del treball,  i dos temes més que vasculen entre les pinzellades rockeres i elèctriques ("Els idiotes") i l'intimisme ("Tendra és la nit"). 



Vers la llum no només és el segon disc de Jules, sinó que és del segon treball que edita el nou subsegell de Música Global batejat amb el nom de Petits Miracles: "En aquest temps, i malgrat tot, el fet que hi hagi gent que crea coses noves, s'arrisca i aposta per bandes com la nostra no deixa de ser un exemple més del que volem expressar al disc. La cançó 'Els idiotes' parla precisament d'això: de seguir fent coses, per sobre de l'opinió de la majoria, que sovint titlla d'idiotes els que no fan cas del seu discurs". 



El mes de novembre comença la nova etapa de Jules: els barcelonins publicaran el disc a les plataformes digitals habituals el 3 de novembre, en físic el dia 13, i l'endemà el presentaran a la sala Barts Club de la ciutat comtal. 
Arxivat a: Enderrock, jules, vers la llum, petits miracles, barcelona, sala barts club