Torna el Club de la cançó a Manresa

Joan Isaac engegarà el cicle mensual de cançó d'autor a la capital del Bages

| 30/01/2016 a les 15:00h

La cita de cançó d'autor mensual de Manresa torna amb les energies renovades després del darrer concert el maig de 2014. El format i el funcionament serà el mateix, només canvia la localització, i és que el Club de la Cançó trasllada la programació a la sala petita del Teatre Kursaal. 

Joan Isaac. Foto: Juan Miguel Morales


El Club de la Cançó va néixer l'any 2001 per "potenciar i difondre la cançó en general" i sobretot l'obra dels cantautors. Des de l'inici fins al maig del 2014 els concerts se celebraven a la sala El Sielu, però a partir d'aquest febrer es traslladen a la sala petita del Teatre Kursaal de Manresa. 

El cantautor Joan Isaac serà l'encarregat d'obrir el reeixit cicle el 4 de febrer amb la presentació del seu últim disc, Joies italianes i altres meravelles (Picap, 2015), un treball centrat en la cançó italiana de temàtica amorosa. El 17 de març serà el torn del basc Patxi Andión, mentre que el duet format per la cantant Núria Cols i el guitarrista Jordi Farrés teixirà un repertori basat en el bolero d'estètica jazzística el proper 7 d'abril. 

Totes les actuacions començaran a les 9 del vespre. Les entrades es poden comprar a través del web del Kursaal i tota la informació referent a l'entitat cultural la trobareu al seu web
Arxivat a: Enderrock, manresa, joan isaac, patxi andión, núria cols, jordi farrés, kursaal, cicle, cançó d'autor