Estrenem "Indomables" d'Atupa

El 6 de març els rapers valencians publicaran el nou disc, 'Quasi res porta el diari'

| 25/02/2016 a les 07:00h

El rap d'Atupa arriba de nou per ser notícia amb el títol Quasi res porta el diari (autoeditat, 2016). El nou treball dels valencians sortirà a la llum el 6 de març, i a Enderrock.cat n'estrenem el primer avançament, una mirada crítica a l'església catòlica: "Indomables".

Atupa. Foto: Xepo W.S.


Les tretze cançons que contindrà l'àlbum parlen "dels mitjans de comunicació, de l'amor lliure, del poder popular, de la escena musical, dels nostres somnis, de la nostra realitat", expliquen. És un retrat dels darrers anys del grup i també "un recull de notícies si ho emmarquem dins el nom del disc", puntualitzen. En conjunt, són cançons reivindicatives i "políticament conscients". 

Una dels temes és el que podeu escoltar a Enderrock.cat, "Indomables", una reflexió al voltant de l'església: "Intentem superar la moral cristiana. Parlem de la penalització del goig i el plaer propi. Ens reapropiem de la moral perquè no volem perdre la nostra humanitat. Llancem una crítica a l'església catòlica i a l'herència rebuda. Encara que no creguem en Déu, sí que portem la moral cristiana a l'esquena. No volem que ens domen, sinó viure plenament, per això 'indomables'", descriu la banda.



A Quasi res porta el diari hi podrem sentir les col·laboracions de Borja Penalba, Mire Vives, Atzembla, Juanra (cantant de KOP) i Toni Mejías (Los Chikos del Maíz) i Mark Dasousa. Pel que fa a la producció musical, expliquen que el procés ha estat coral gràcies a l'ajuda de Gio (Heavy Roots), Borja Penalba, DJ Plan B, Arturo Olmeda i Pedro Olcina: "No havíem indagat mai tant en la part musical. En eixe sentit és un pas endavant". 

Atupa ja tenen les primeres dates de presentació confirmades: Reus (sala Lo Submarino, 11 de març), Cerdanyola del Vallès (sala Mandawa, 12 de març) i al concert de falles de València (15 de març).

Quasi res porta el diari (autoeditat, 2016) sortirà a la llum el diumenge 6 de març, i se suma a la discografia del quartet de Montcada, a l'Horta de Nord, al costat de Quatribarap (Mésdemil, 2012) i l'EP Expansion pack (Mésdemil, 2014). 
Arxivat a: Enderrock, estrena, disc, atupa, país valencià