Una cançó en defensa dels animals

La plataforma Zoo XXI publica el senzill "No tot és tan bonic com sembla" per replantejar la finalitat dels zoològics

| 03/06/2016 a les 14:59h

Des del món acadèmic i la societat civil s'ha creat una plataforma en defensa dels animals: Zoo XXI. La iniciativa lluita per a la reconversió dels zoològics com a espais per a la defensa dels drets dels animals i no com a negoci. Un dels actes de la seva campanya és la cançó "No tot és tan bonic com sembla", un tema escrit pel productor Roger Gascón i interpretat per diversos artistes com ara Cesk Freixas, Luthea Salom, Axel Pi (Sidonie) o Albert García (Itaca Band), entre d'altres.
Cesk Freixas. Foto: Juan Miguel Morales

La plataforma Zoo XXI treballa perquè els zoològics no siguin parcs temàtics d'animals enclaustrats, sinó espais des d'on protegir els drets dels animals. La seva campanya de sensibilització anirà acompanyada d'un disc recopilatori de cançons de grups de l'escena actual. A més, inclourà un tema inèdit editat per Right Here Right Now, "No tot és tan bonic com sembla". 

La cançó ha estat composta i produïda per Roger Gascón i cantada per Caïm Riba, Cesk Freixas, Valen Nieto (Raydibaum), Steven Munar, Albert García (Itaca Band), Luthea Salom, Leonardo Anselmi, Namina, Ury Brestovitzky (März) i la formació coral Ol'Green. La banda també ha estat creada per a l'ocasió: Christian Rey (DJ Niño, The Pinker Tones) a la guitarra acústica, Pep Rius (Raydibaum, Elèctrica Dharma) i Gascón a la guitarra elèctrica i Axel Pi (Sidonie) a la bateria. Als cors hi han col·laborat Nuria Gago, Jordi Ríos, Mònica Pérez i Leonardo Anselmi.

"No és tan bonic com sembla" es pot trobar a iTunes i també en format de videoclip:

Arxivat a: Enderrock, zoo, cesk freixas, luthea salom, sidonie, ol'green, defensa animals, itaca band, zoo xxi, caïm riba