El so de la cobla i l'electrònica inauguren la Fira Mediterrània

El tret de sortida de la 18a edició anirà a càrrec de la Cobla Sant Jordi amb dansa, hip hop i DJ

| 15/10/2015 a les 14:58h

La Fira Mediterrània és un caldo de cultiu de noves músiques i creacions. La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i la companyia de dansa Kulbik es van conèixer l'edició anterior a Manresa i un any més tard han teixit un espectacle que fusiona cobla, hip hop i electrònica, que servirà per obrir la 18a edició aquest vespre al Teatre Kursaal (21 h). 

Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona. Foto: Arxiu Enderrock

L’espectacle que inaugurarà la divuitena edició de la Fira Mediterrània de Manresa neix del laboratori de creació entre la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona i la companyia de dansa Kulbik iniciat durant la darrera edició del certamen.

Les dues companyies faran enguany un pas més en la fusió inèdita entre cobla, hip hop i la base musical de Dj Code, posant l’accent en la voluntat dels organitzadors de vincular la cultura urbana amb la cultura popular. Aquesta vegada la seva proposta recrearà un univers visual i sonor al voltant de la música electrònica, la sonoritat de la cobla i l’ampli ventall de possibilitats escèniques de la dansa urbana i contemporània.

El projecte és possible gràcies a la coproducció de la Fira amb el Mercat de les Flors i l’Institut de Cultura de Barcelona. 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, espectacle inaugural, manresa, cobla sant jordi, fira mediterrània