Roger Mas presenta 'Irredempt' a Manresa

El solsoní actuarà aquest vespre al Teatre Kursaal en el marc de la Fira Mediterrània

| 16/10/2015 a les 06:59h

En solitari, a veu i guitarra, Roger Mas interpretarà per primera vegada les cançons d'Irredempt (Satélite K, 2015) al Teatre Kursaal de Manresa aquest vespre. Els nous temes del cantautor conjugaran a la perfecció amb una escenografia acurada i ambiciosa de Lluís Danés. 
Roger Mas. Foto: David Ruano

Roger Mas
és d’aquells artistes que sempre intenten sorprendre i innovar en cadascuna de les seves actuacions, i per això la presentació a Manresa també tindrà el seu segell distintiu. Portant l’essència del cantautor fins al límit, el músic actuarà tot sol amb una guitarra, i només estarà acompanyat per la brillant escenografia que Lluís Danés ha preparat especialment per a l’ocasió. 

Només amb l’instrument i la seva veu greu com a eixos principals, l’artista compartirà amb el públic històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur, d’anhels i enyorances, de fets reals i imaginaris... com la que ja ha presentat com a senzill, "Ella té un cel als ulls" i la que va estrenar a finals de setembre amb Enderrock, "La margera". En definitiva, Roger Mas es despullarà de manera integral en una cita on veurem la seva faceta més íntima i captivadora, el cantautor en estat pur.

És un repte no gens fàcil, com qualsevol que s'ha proposat en els seus treballs anteriors. Irredempt és el disc que fa nou, però abans ja ha desplegat mil i un recursos aquest cantautor d'àmplia trajectòria. Els títols anteriors són: Les flors del somni (1997), Casafont (Picap, 1999), En el camí de les serps i els llangardaixos blaus fluorescents cap a la casa de vidre de la Senyora dels Guants Vermells (Picap, 2001), dp (K. Industria Cultural, 2005), Les cançons tel·lúriques (K.Industria Cultural, 2008), A la casa d'enlloc (Satélite K, 2010) i Roger Mas i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona (Autoeditarte / Satélite K, 2012). 

Paral·lelament als discs d'estudi, el cantautor solsoní ha fet sempre experiments i versions, com el que va recollir en l'EP Cançons estranyes (Satélite K, 2010), que va incloure cançons com "Hores bruixes" de Sopa de Cabra, "La soledat" de Georges Moustaki, "Ni una sola paraula" de Paulina Rubio o "Nocturna" de Quico Pi de la Serra
 
Arxivat a: Sons de la mediterrània, irredempt, teatre kursaal, manresa, roger mas, fira mediterrània, folk