Un passeig tranquil per la Fira Mediterrània

Aquest dissabte a 'Tradicionàrius a Ràdio 4'

| 13/11/2015 a les 13:30h

De la crònica escrita Per la margera, on parlàvem d'alguns concerts de la passada Fira Mediterrània de Manresa, n'ha sortit una crònica parlada: una hora escoltant música i comentant-la, aquest dissabte 14 de novembre al programa Tradicionàrius a Ràdio 4, a partir de les 14 h.
Roba Estesa, a la final del Concurs Sons de la Mediterrània Foto: Carles Rodríguez

Jordi Roura
i Jordi Martí Fabra faran en aquest programa algunes valoracions de la passada Fira Mediterrània de Manresa i comentaran algunes de les propostes que s'hi van poder escoltar: les guanyadores del Concurs Sons, Roba Estesa; el cantautor Roger Mas presentant-se tot sol amb la seva guitarra; el cantaor Carles Dénia fent brillar la música tradicional i lliure; el rock de l'Horta dels Mox, guanyadors l'any anterior del Concurs Sons; el guitarrista transestilístic Pau Figueres; el folk energètic dels RIU, ben arrelats al Baix Llobregat; els acordionistes Joan Garriga i Carles Belda brindant amb cava i alegria, i el grup vallesà La Canya Borda al costat de l'Escola de Grallers dels Gegants de Manresa. Com les darreres setmanes, el programa s'acabarà amb un petit viatge a Cap Verd, de la mà de l'enyorada Cesaria Evora i la prometedora Elida Almeida, i una tria final de músiques interpretades per grans tenoristes.

Una finestra al món del folk
El programa Tradicionàrius, en conveni amb el CAT, es pot escoltar cada dissabte a Ràdio 4, de 14 a 15 h, i es pot escoltar i descarregar a través d'internet aquí. A més, ofereix entrevistes en profunditat amb destacats artistes de l'escena folk i de la música popular catalana en col·laboració amb el web Sons de la Mediterrània.
Arxivat a: Sons de la mediterrània, Fira Mediterrània, Concurs Sons, Tradicionàrius a Ràdio 4, Manresa