actualitat

El nou disc de Xarim Aresté comença a florir

Ja es pot escoltar «La flor», que anticipa la tercera entrega del guitarrista, 'Polinèsies'

| 10/09/2017 a les 07:00h

Xarim Aresté
Xarim Aresté | Gerard Quintana
El guitarrista flixenc Xarim Aresté podria ser perfectament un guitar hero quan puja a l’escenari: rocker, visceral i enèrgic. Quan es tracta del seu projecte en solitari, en canvi, la cançó d’autor més pausada s’apodera de les melodies. La faceta intimista d’Aresté, amb l’essència de cantautor rocker, sonarà al Mercat de Música Viva per presentar el seu tercer disc, 'Polinèsies' (BankRobber, 2017), del qual ja es pot escoltar un petit tast, "La flor".



"Sembla que en aquest món només hi podem experimentar separació, imperfecció i por, la naturalesa dels cercles viciosos i la dualitat, que és com l'infern en vida: la segmentació de la ment. Tot el contrari de l'amor, que és un sistema perfecte intrínsecament i essencialment lligat a nosaltres i que funciona de dins a fora", reflexiona Xarim Aresté. És per això que el primer avançament del seu proper àlbum, Polinèsies (BankRobber, 2017), s'anomena "La flor" i representa aquest món: "Tot el que té un final, tot el que perdrem pel camí. La cançó parla de l'addicció al món que patim la nostra societat; de l'addició a la por".

Polinèsies (BankRobber, 2017) veurà la llum el 20 de setembre, i està compost per deu cançons escollides entre un centenar que Aresté havia escrit abans d'entrar a l'estudi. Poeta de la guitarra, amb l'anterior disc, La rosada (BankRobber, 2015), Xarim Aresté va guanyar el Premi Enderrock de la crítica al millor disc de pop-rock de l'any. De moment, la primera peça de la col·lecció sona igual de bé.
Arxivat a: Enderrock, Xarim Aresté, Polinèsies

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.