Actualitat

PedreraArtLab o com connectar música i joves creadors

La tercera edició del projecte d'interrelacions artístiques s'inaugura aquest dijous 5 amb Maria Rodés i Laura Ginès

| 04/04/2018 a les 15:00h

Maria Rodés
Maria Rodés | Xavi Torrent
Des de fa tres anys, la Fundació Catalunya La Pedrera organitza el programa PedreraArtLab dedicat a connectar nous grups musicals de l'escena independent amb joves creadors, institucions i escoles d'altres disciplines artístiques. D'aquesta manera, el projecte proposa un laboratori on desenvolupar la relació interdisciplinària com a motor de creativitat per crear concerts únics, que es presentaran del 5 al 26 d'abril a l'auditori de La Pedrera.

La programació s'estrenarà el proper dijous 5 d'abril amb la cantant Maria Rodés i l'artista audiovisual Laura Ginès, que posaran en diàleg el nou disc de la cantant barcelonina Eclíptica (Satélite K, 2018) amb una proposta d'imatges de Ginès. El 8 d'abril serà el torn del concert familiar Petits tresors de butxaca, una proposta del compositor Josep Maria Baldomà i l'empresa Modiband on es projectaran curtmetratges infantils amb les veus dels personatges i la música en directe.

Les següents setmanes seguiran, el 12 d'abril, amb el concert de Olivemoon amb una proposta d'imatges d'alumnes de fotografia de l'IDEP Barcelona i el concert de la cantant Marina Herlop amb la dansa de Carlota de Carvajal i els visuals de Joan Canyelles, el dilluns 16 d'abril. 

El programa continuarà, el divendres 20 d'abril, amb la unió de la música de Sense Sal amb les imatges col·lectives del projecte pedagògic Cinema en Curs, i arribarà al final amb la proposta de connexió entre la cantautora Intana i el Fab Lab Barcelona de l'Institut d'Arquitectura Avançada de Catalunya.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sense Sal, Olivemoon, Marina Herlop, Intana, concerts, Maria Rodes, PedreraArtLab, La Pedrera

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.