Concerts

El cicle Notes al Parc de Girona anuncia el seu cartell

Rusó Sala i Biflats seran algunes de les actuacions que es realitzaran als parcs de la ciutat

| 24/05/2019 a les 13:40h

Roda de premsa de Notes al Parc
Roda de premsa de Notes al Parc
El cicle de música en directe Notes al Parc ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació de la seva tercera edició. Durant el mes de juliol, l'Ajuntament de Girona ha programat un total de nou concerts en vuit escenaris ubicats en diferents parcs de la capital gironina com el de Sant Narcís, el de Montjuïc, el de les Pedreres o el del barri Vell de Girona. Carles Ribas, portaveu del govern de Girona, ha explicat que el cicle aposta per reivindicar la cultura, la música en directe i el talent jove.

Durant tot el juliol d'enguany, majoritàriament els dijous i els dissabtes a les 20 h, els grups i artistes que actuaran al Notes al Parc seran Duo Kaeli, Ensemble Permotio, Karamba i Bärhof Quintet, així com Moshka, Rusó Sala, la Jove Orquestra de les Comarques de Girona, Biflats i Karol Green.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Girona, Notes al parc, Karamba, Ajuntament de Girona, Rusó Sala, Biflats, Duo Kaeli, Ensemble Permotio, Bärhof Quintet, Moshka, Jove Orquestra de les Comarques Gironines, Karol Green, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.