Actualitat

Un regal en forma de cançó per «Un Sant Jordi diferent»

Més d'una vintena de músics enregistren una cançó d'esperança per al dia de Sant Jordi

| 21/04/2020 a les 15:00h

Imatge il·lustrativa

El Sant Jordi 2020 serà el més diferent de tots els que hem viscut. No hi haurà paradetes als carrers de Catalunya ni aglomeracions per comprar llibres i roses. Si tot va bé, tot això es podrà viure d'una manera similar el 23 de juliol. 

Salva Racero i Txasqui Ten han compost una cançó que posa en evidència aquest fet. El tema es titula "Un Sant Jordi diferent" i ha comptat amb la complicitat d'un grapat de músics i cantants catalans. Hi participen Cesk Freixas, Joan Rovira, Guillem Solé (Buhos), Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, Sau30, Salva Racero, Natxo Tarrés (Gossos), Pupil·les, Gemma Humet, Jordi Ginesta (Bonobos), Ariadna Vieyra, Alessio Arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, Miquel Abras, Sara Pi, i infants (Jan i Ada Racero). La peça, a banda de cantar a la Diada de sant Jordi, també és un cant d'esperança de cares al futur.


La cançó s'ha compost i enregistrat en ple període de confinament i tots els músics que hi han participat han enregistrat les intervencions des de casa seva. La intenció dels seus creadors és fer un regal i un missatge d'esperança a tots els que ens trobem en quarantena.

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, sant jordi, sara pi, miquel abras, Salva Racero, Txasqui Ten, cesk freixas, joan rovira, buhos, Paula Valls, Joan Masdéu, Manu Guix, sau30, Natxo Tarrés, Pupil·les, gemma humet, bonobos, Ariadna Vieyra, alessio arena, Àlex Pérez, Tildo Muxart, Jos Racero, actualitat, Sant Jordi

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.