ESTRENES

'Pipejant' pels records maresmencs de The Tyets

El duet mataroní estrena amb la col·laboració de La Fúmiga «Txarango al Canet Rock», la nova mossegada de l'àlbum de debut, 'El Pipeig'

The Tyets: «Sentim més pressió interactuant amb el públic en directe que amb les càmeres»

| 05/11/2020 a les 14:00h

The Tyets
The Tyets | Jaume Quílez
De la capital del Maresme al món sencer, de la mixtape Trapetón (autoeditat, 2018) al disc El pipeig (Luup Records, 2020). La formació liderada per Xevi Coca i Oriol de Ramon 'Derra' emprèn un nou viatge diferent, sense defugir de la seva tripulació de confiança: Mataró, la naturalitat, la festa i els amics. Presentem el nou videoclip "Txarango al Canet Rock", que el duet traper fa en col·laboració amb els valencians La Fúmiga, i que formarà part del disc de debut, previst pel 13 de novembre.


Com un cant de protesta en contra de l'especulació i el malbaratament de la comarca, naixia el lema "El Maresme lliure i tropical". Anys més tard, s'ha convertit en un himne de festa entre la població maresmenca. "Txarango al Canet Rock" és l'exemple d'un Maresme ben viu, ben tropical i amb Els Tyets com a ambaixadors.  

Amb tanta festa, però, sempre queda un petit racó per la nostàlgia, i més aquest any en què la pandèmia ens l'ha esguerrada. 'Derra' i 'Coca' ens transporten en el nou tema a aquelles nits de festa, on la companyia era el més important, i en què els somriures, la disbauxa i la bogeria n'eren la columna vertebral. En definitiva, una cançó que enganxa, com la Coca-cola, d'aquelles juganeres que van circulant per tot arreu.

Les amistats com a forma de vida
La família The Tyets és d'aquelles àmplies i amb personalitats ben diferents. Una maquinària 360° feta des de l'amistat i la creativitat. Ja ho veiem en temes com "Hamaking" o "Menorca", i es repeteix a "Txarango al Canet Rock", amb imatges dels amics, els quals esdevenen els autèntics protagonistes del clip.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Txarango al Canet Rock, The Tyets, estrenes, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.