Actualitat

Zoo, Stay Homas o Ciudad Jara entre les actuacions del Sant Joan de Valls

La festa major vallenca compta amb catorze actuacions entre els dies 22 i 25 de juny

Enguany s'inaugura un nou escenari i un nou cicle per a públic familiar

| 26/04/2021 a les 18:00h

Zoo
Zoo | Xavier Mercadé
La Festa Major de Sant Joan obre la temporada d'estiu a Valls amb catorze concerts repartits entre el 22 i el 25 de juny. En la celebració d'enguany, s'ha afegit un nou escenari a l'aparcament del Carme, per on passaran grups com Stay HomasCiudad JaraZooJazzWoman, i La Fúmiga. A més, com a novetat, i en el mateix nou emplaçament, a les tardes també s'hi faran concerts per a públic familiar, protagonitzats per The Penguins i Xiula. Per la seva banda, l'escenari Casa Caritat, comptarà amb les actuacions de GinestàFerran PalauFigaflawasFrancesc Sans, els alumnes de l'escola municipal de música Robert Gerhard, Loren i l'Orquestra Internacional Costa Brava.

La festa major seguirà totes les mesures de seguretat, entre les quals es troben el control d'accés i aforament, i un registre dels assistents i que el públic es mantingui assegut tot respectant les distàncies de seguretat, així com les ja habituals mascaretes i gel hidroalcohòlic. No obstant això, el Sant Joan vallenc vol resguardar l'esperit popular amb uns preus que aniran des d'1€ -pels concerts familiars- fins a 3€.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, Figaflawas, Orquestra Internacional Costa Brava, ferran palau, Loren, L'Escola Municipal de Música Robert Gerhard, Francesc Sans, Ginestà, The Penguins, Xiula, La Fúmiga, Ciudad Jara, Jazzwoman, Stay Homas, Zoo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.