Verkami

L'espectacle 'La motxilla de l'Ada' i el nou EP de Patricios són les noves propostes de Verkami

La plataforma de micromecenatge acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

El documental 'Voy a saco, guitarras y clubs' i el festival 'Els set inferns' són les noves propostes de Verkami

| 26/06/2021 a les 14:00h

L'espectacle 'La Motxilla de l'Ada'
L'espectacle 'La Motxilla de l'Ada'
Article patrocinat per Verkami.
 

La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem dues noves propostes que es troben en plena campanya a Verkami: El CD de l'espectacle "La motxilla de l'Ada" i el llançament del nou EP de Patricios.

L'ESPECTACLE 'LA MOTXILLA DE L'ADA'
La companyia Teatre al Detall ha creat un espectacle sota la temàtica de la transició de gènere d'un infant, on les cançons d'estil pop-rock i la música de La Tresca i La Verdesca, que acompanyen la història, hi tenen un gran protagonisme. Es tracta d'un espectacle que tanca una trilogia dedicada a “nenes valentes”, i és una producció escrita per Jordi Palet, dirigida per Joan Ma. Segura, i amb el video i les creacions il·lustrades d'Adolfo Serra. L'espectacle es va estrenar el passat mes de maig i, ara, la companyia vol editar-lo en forma de disc.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a pagar part de les despeses de producció i el cost de l'estudi de gravació on faran l'enregistrament, mescles i masterització. I també al cost del disseny gràfic, l'edició, impressió i enviament dels CD's i caràtules. Entre les recompenses per als micromecenesque hi col·laborin, hi haurà el CD amb el llibret i les il·lustracions, l'avançament d'una cançó o una xapa de l'espectacle. A més, aquestes recompenses estan pensades per ser recollides al SAT! de Barcelona, on faran temporada el proper mes d'octubre.
EL 'SUEÑO ATEMPORAL' DE PATRICIOS
La banda de rock de Tarragona, Patricios, formada per Patrick (veu/guitarra), Pere (baix/cors) i Cris (bateria/cors) llança el seu nou EP, Sueño atemporal amb un total de 6 temes. La gravació s'ha portat a terme a Oxigen Studis i el disseny de la portada ha anat a càrrec de la bateria, integrant del grup.


Les aportacions que rebi el projecte aniran destinades a finançar la gravació en estudi de l'EP i la seva producció física, i entre les recompenses per als micromecenes hi haurà l'enviament del CD en físic, una samarreta amb el logo del grup, una bossa de tela o l'assistència a un assaig.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, Patricios, La motxilla de l'Ada, verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.