actualitat

«Anunnakis (gracias por su visita)»: la cançó preferida de Joan Colomo

Al cantautor de Sant Celoni li hauria agradat escriure "Anunnakis (gracias por su visita)" d'Els Surfing Sirles

Parlem amb el cantautor com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 17/08/2021 a les 17:00h

Joan Colomo
Joan Colomo | Juan Miguel Morales
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. 

Joan Colomo té clar quina és l'escollida: "Una de les cançons que més m’agrada i que m’hagués agradat escriure és 'Anunnakis (gracias por su visita)' d'Els Surfing Sirles. Em flipa perquè reuneix quasi totes les qualitats que demano a una cançó: una bona melodia, ironia, la fi del món, animadversió cap a U2 i també que aparegui La Bisbal i el Cap de Creus. M’agradava tant que durant una època la tocava als meus concerts".


Ara, però, la pandèmia ha fet que això dels concerts per Colomo sigui més aviat irregular: "El juliol va ser molt mogut fent concerts amb la banda i també en solitari. L’agost l'hem tenim una mica més tranquil però hem actuat igualment amb la banda a Vic, Capellades, a festivals com el Minipop de Tarragona o el Monocicle de Sant Pere de Ribes, on serem al setembre". La proposta del de Sant Celoni convida a la festa i a ballar, com diu, també fent moure les neurones.


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, els surfing sirles, actualitat, Joan Colomo, la cançó que m'hagués agradat escriure

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.