Actualitat

«Calgary 88»: la cançó preferida d'Ariox

La jove cantant de Cardedeu escull una cançó dels mallorquins Antònia Font

Parlem amb Ariox com a part d'una nova secció estiuenca amb més d'una cinquantena d'artistes

| 05/08/2021 a les 17:00h

Ariox
Ariox | Juan Miguel Morales
Aquest estiu hem volgut parlar amb tot un seguit d'artistes -Gullem Solé (Buhos), Miki NúñezBethPupil·lesJoana Serrat, La QueencyMireia VivesJoan Reig o Ferran Palau, entre molts altres- per saber quins són els seus grans referents. Tots ells, escriuen i componen les seves pròpies cançons, ja sigui per als seus projectes en solitari o per al grup del qual formen part, però el que els hem volgut preguntar és quina cançó en català, d'un/a altre/a artista, és la seva favorita. Avui us expliquem la cançó que la cardedeuenca Ariox hauria volgut escriure.

De forma decidida, la cantant ens parla de "Calgary 88" d'Antònia Font. Entre els motius, esbossa que "admiro les cançons que, després d'escoltar-les dies i dies seguits, o fins i tot mesos i anys, et transporten sempre al primer cop". A més, confessa que "acostumo a escoltar 'Calgary 88' quan condueixo cap a algun lloc de llarg trajecte. Poso el volum al màxim fins que el cotxe em demana automàticament mitjançant sorolls estranys als altaveus que l'abaixi, i la canto a ple pulmó sentint per un moment que soc la protagonista d'aquella preciosa història". 


Ariox també ens explica que està "molt contenta amb els bolos que queden aquest estiu. Serem per Barberà de la Conca, Terrassa, Cardedeu i Mataró. Portarem el nostre estimat format acústic i el format banda, una mica de tot! Els dies lliures els aprofitarem per quedar-nos a qualsevol ombra d'un arbre menjant un gelat. El sol últimament és esgotador!" –exclama. 

 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Mallorca, la cançó que m'hagués agradat escriure, Cardedeu, Calgary 88, Antònia Font, Ariox

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.